29.05.2017 Puzijada

Mama & Beba i Nivea Baby Puzijada: Održana trka koja okuplja najmlađe i njihove porodice! (VIDEO)

U organizaciji časopisa Mama&Beba i pod pokroviteljstvom brendova Nivea Baby i Aqua Viva Junior održana je devetnaesta po redu Puzijada u Beogradu.

Tržni centar Delta City na Novom Beogradu postao je mesto okupljanja porodica i beba puzalica. Bebe raspoređene u dve grupe, do devet meseci i starije, takmičilile su se u puzanju, a roditelji i rodbina su navijali za svoje male takmičare.

Tri bebe koje su bile najbrže u svojoj grupi ponosni roditelji su odveli do bebi postolja gde su im uručene vredne nagrade NIVEA Baby kozmetike.

U mlađoj grupi najbrže su bile bebe Matija Nikolić i Tatjana Lazić , a ovog puta pobedio je Vasilije Knežević.

1. mesto Matija Nikolić

2. mesto Tatjana Lazić

3. mesto Vasilije Knežević

U starijoj grupi na pobedničkom postolju pridružio mu se Stefan Rajić. Pored njega najbrže bebe puzalice u starijoj grupi bili su Lazar Zarubica i Petar Marković.

1. mesto Stefan Rajić

2. mesto Lazar Zarubica

3. mesto Petar Marković

Učesnici su dobili primerak časopisa „Mama i Beba“, Aqua Viva Junior osveženje a od kompanije NIVEA proizvode iz asortimana NIVEA baby kozmetike.

Roditelji su jednako uživali kao i njihovi mališani, bodreći ih i animirajući raznim rekvizitima. I ove godine na cilju su se našle omiljene igračke, telefoni, TV upravljači, mamina i tatina obuća, tableti, slatkiši i razni omiljeni predmeti za kojima su bebe radosno puzale.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije