26.05.2014 Dete

Dečji pribor za jelo

Napokon je došlo vreme da vaš najmlađi čan porodice počne zajedno s vama jesti kao ravnopravan član. Naravno kako je još mali i ne može koristiti pribor koji vi koristite, potrebno mu je nabaviti prikladan dečji pribor s kojim će se moći služiti bez straha da se povredi. Dečja oprema podrazumeva više toga, pa tako i pribor koji je neophodan kako bi dete već u ranoj fazi života naučilo da bude samostalno.

child

To je pre svega bitno zbog odlaska u vrtić gde velik broj vaspitača insistira da dete samo koristi pribor, stoga mnogi roditelji na samom navikavanju počinju već raditi kod kuće.

U prodavnicama postoje razni modeli između kojih se roditelji mogu odlučiti. Sam odabir pre svega zavisi o finansijskim mogućnostima i naravno željama roditelja.

Za sve one koji drže do određenog stila i nije im problem izdvojiti malo više, svoje dete mogu počastiti skupim priborom od nerđajućeg čelika, inoxa koje se može prati u mašini za sudove.

Dečji pribor je dizajnom prilagođen potrebama deteta. Roditelji koji ne mogu izdvojiti puno, ili jednostavno ne žele trošiti previše na pribor koji dete neće koristiti jako dugo, u ponudi imaju razne komplete od plastike.

U izboru imate razne boje, od plave, roze, narandžaste, dakle sve one boje koje ste mogli zamisliti. Materijal je čvrsta plastika koje se isto tako može prati u mašini za sudove, a osim toga napravljeno je tako da traje jako dugo.

Sve veći broj roditelja odlučuje se pored viljuške i noža i za tanjirić. Što se tiče tanjirića u obzir dolaze modeli s raznim motivima poput likova iz crtanih filmova. Bitno je da izbora ima, a na vama je kao roditelju da donesete konačnu odluku.

Izvor: savjetnica.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije