08.07.2014 Zdravlje bebe

Nežna i efikasna zaštita od sunca za vaše mališane

Leto i sunčevi zraci uvek sa sobom donose dobro raspoloženje i lepe trenutke. Sunce je pre svega neophodno za zdrav razvoj beba, ali prekomerno izlaganje sunčevim zracima nosi sa sobom rizik od ozbiljnih i dugotrajnih oštećenja bebine kože.

NBB_12605_Product_in_use_P_S_Cream_BTL

Predlažemo vam da ispobate proizvode koji predstvaljaju odličnu zaštitu od sunca za osetljivu bebinu kožu.

NIVEA Baby_Sun_Protection_Lotion

NIVEA Baby Sun Losion za sunčanje 50+
Sigurna i pouzdana zaštita osetljive bebine kože protiv opekotina i oštećenja kože izazvanih UV zračenjem. Veoma delotvoran vitaminski zaštitni kompleks s vitaminom E, provitaminom B5 i kombinacijom UV-filtera koja sadrži veliku količinu mineralnih filtera, ne štiti samo od UV-zračenja, već i od slobodnih radikala uzrokovanih tim zračenjem, te na taj način umanjuje rizik od alergija izazvanih UV-zračenjem. Ne sadrži parfeme, veštačke boje, alkohol i parabene. Podnošljivost na koži je klinički i dermatološki dokazana.
Cena: 1.185 din

NIVEA Baby_Sun_Protection_Cream_75ml

NIVEA Baby Sun krema za zaštitu od sunca SPF 30
Sigurna i pouzdana zaštita osetljive bebine kože protiv opekotina i oštećenja kože izazvanih UV zračenjem. Formulacija koja je posebno otporna na vodu i čini je kombinacija veoma efikasnog UVA-UVB filter sistema. Specijalan vitaminski kompleks sadrži vitamin E i mineralne filtere koji ne prodiru u osetljivu kožu već formiraju zaštitni sloj na površini koji odbija štetne zrake. Smanjuje rizik od alergija izazvanih UV zračenjem, na posebno osetljivoj koži bebe. Ne sadrži parfeme, veštačke boje, alkohol i parabene. Podnošljivost na koži je klinički i dermatološki dokazana.
Cena: 779 din

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije