09.06.2015 Kutak za mame

6 vrsta prijatelja koja su potrebna svakoj ženi

Svaka žena treba odlične prijatelje koji su tu da pomognu u nevolji, budu rame za plakanje i pomognu u stresnim situacijama.

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

Oni su takođe tu da se pridruže proslavama i da dele srećne trenutke sa vama. Divno je ako imate prijatelja ili dva, koji kombinuje sve ove kvalitete.

Ženama su potrebni:

1. Prijatelj – slušalac
Ponekad žena mora da razgovara sa nekim. Ko je bolji od mudrog i tolerantnog prijatelja koji strpljivo zna da sluša bez da osuđuje? Potražite prijatelja koji će postaviti prava pitanja i pomoći da dođete do pravih zaključaka.

2. Savetnik prijatelj
Neke stvari izgledaju jasnije iz perspektive. Potražite mudrog, lukavog prijatelja koji daje odlične savete. Neki ljudi su rođeni da budu veliki mentori, a vi ste srećni ako ste sreli jednog od njih. U suprotnom, potražite nekoga sa bogatim životnim iskustvom koje želi da podeli sa vama.

3. Romantični prijatelj
Ukoliko volite da govorite o ljubavi, najbolje je pronaći romantičnog prijatelja. On će uvek biti tu za vas, kada želite da organizujete romantično iznenađenje svom partner I nesebično vam pomagati u tome. Takođe, dobro je imati prijatelja za razgovor o tome šta da želite da pronađete u ljubavnom životu.

4. Prijatelj sa posla
S obzirom da trošimo većinu naših budnih sati na poslu, dobro je imati prijatelja na poslu kome možete postavljati pitanja o kompaniji, diskutovati o svojim sledećim potezima i pitati za savet.

5. Parti prijatelj
Bez obzira da li ste u potrazi za prijateljem ili samo želite da se dobro provedete, treba vam prijatelj koji obožava žurke. On je zabavan, zna šta se dešava u gradu i društven je. S ovim prijateljem vam nikad neće biti dosadno.

6. Pouzdani prijatelj
Imate li prijatelja u vašem životu koga možete pozvati u sred noći u slučaju potrebe? Ako nemate, razmislite o vašem odnosu sa ljudima. Investirajte u prijateljstava. Jer kao što znate, „prijatelj se u nevolji poznaje.“ Svaki odnos je davanje i uzimanje.

Lepo je imati pravog prijatelja koji bi bio pouzdan, rado išao na žurke sa vama, mogao da vam pomogne oko posla, savetuje vas i sluša. Pravi prijatelj je bogatstvo, negujte prijateljstva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije