05.10.2016 Kutak za mame

7 proizvoda za bebe koje mogu da koriste trudnice i mame

U maminoj tašni uvek se nađe po neki proizvod za bebe. A da ne govorimo o tome da ih u kući ima na tone. I to je super, jer mnogo onoga što je za bebe može da pomogne ženi u svakodnevnim situacijama koje i nemaju veze sa bebom. Pročitajte listu najčešće korišćenih proizvoda:

Foto: Pixabay/Free Images

Foto: Pixabay/Free Images

1. Bebi puder
Bebi puder će vam pomoći da se na peščanoj plaži lako očistite od peska, da odrešite umršeno lanče, rashladite posteljinu tokom leta, otarasite se fleka s odeće, sakupite vlagu po fiokama ili osvežite cipele. Upotreba je bezbroj!

2. Šampon za bebe
Iskoristite blagi bebin šampon da očistite vaše četkice za šminkanje.

3. Mamino mleko
Ovo nije pravi „proizvod“, ali je svakako mamino mleko namenjeno bebama. Ako ga imate dovoljno, slobodno ga upotrebite za negu veoma suvih delova kože, ono će pomoći i da se koža oporavi od manjih ogrebotina ili crvenila, pa je savršeno za negu bradavica. Osim toga, smanjiće bubuljice. Odlično je i kao pomoć kod zapušenog nosa.

4. Losion za bebe
Losion za bebe je odličan za čišćenje i negu stvari od kože. Pomoću losiona sredićete svoju tašnu za tili čas.

5. Vlažne maramice
Vlažne maramice za bebe su pravo malo čudo za čišćenje. Upotrebite ih za brzo čišćenje u kući, za skidanje šminke, brzinsko čišćenje ruku…

6. Bebi krema
Krema za bebe je korisna i mami, i to za negu ruku (namažite ih uvek ostatkom koji vam ostane na rukama kada mažete bebu), ali i za negu usana i stopala…

7. Bebi ulje
Ulje za bebe je odlično za negu kože nakon brijanja. Osim toga, odlično je i za skidanje nalepnica, ali i šminke. Uz pomoć nekoliko kapi bebi ulja za samo nekoliko sekundi možete potpuno ukloniti vodootpornu šminku. Ulje je bolje od klasičnih proizvoda za skidanje šminke, jer deluje brzo i neguje kožu. Nanesite ga na vatu i uklonite sve tragove mejkapa.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije