02.10.2018 Porodica Saveti

Pregnacare® him&her conception – za parove koji žele da imaju bebu

Pregnacare paleta u Srbiji se širi! Od novembra u apotekama možete da pronađete novi dijetetski proizvod Pregnacare® him&her conception, namenjen parovima koji su se odlučili da prošire svoju porodicu.


Pakovanje sadrži 60 tableta, i to 30 tableta Pregnacare® Conception za nju, i – 30 tableta Wellman® Conception za njega. U pitanju su pažljivo izbalansirane formulacije mikronutrijenata:
1. Pregnacare® Conception – za potrebe ishrane žena kao pomoć u uspostavljanju normalnog fertiliteta i reprodukcije
2. Wellman® Conception – za potrebe ishrane muškaraca kao doprinos normalnoj reproduktivnoj funkciji i uspostavljanju normalne spermatogeneze.

Kada je o dobrobiti za žene reč, Pregnacare® conception se može pohvaliti da ima u svom sastavu inozitol koji poboljšava funkciju jajnika, L-arginin – poboljšava odgovor jajnika na polne hormone i sposobnost endometrijuma da prihvati oplođenu jajnu ćeliju, N-acetil cistein koji može značajno da poboljša ovulaciju i poveća verovatnoću da dođe do začeća, kao i nezaobilazne vitamine B12, B6, folnu kiselinu, antioksidanse itd.

Kada par odluči da zasnuje porodicu, par na tome i radi. Dakle, nije samo žena ta koja mora da vodi računa o ishrani, navikama, životnom stilu… Tu na scenu stupa Wellman® conception koji, između ostalog, sadrži cink i selen. Cink održava normalnu koncentraciju testosterona u krvi, dok selen doprinosi normalnoj spermatogenezi

Upotreba Pregnacare® him&her conception je jednostavna: budući rodtelji jednu tabletu dnevno (svako svoju) treba da popiju uz glavni obrok, sa čašom vode ili drugog hladnog napitka.

Preparati su pogodni za vegeterijance i nisu testirani na životinjama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije