16.01.2014 Preporučujemo

Da ni nosić ne pocrveni!

Šta sve može zima meni, šta mi može šta mi sme, da mi nosić pocrveni, eto to je to je sve!» Ove stihove sigurno pamtite još iz vremena kada ste bili mali i rado ih se sećate recitujući ih svojoj deci. Dobro je kada se lepe stvari prenose sa generacije na generaciju, ali dobro je i kada se stvari iz generacije u generaciju menjaju na bolje. Jedna od takvih stvari je činjenica da sada na tržištu postoji NIVEA Baby krema za zaštitu od hladnoće i vetra zahvaljujući kojoj zimi više ne mora da pocrveni ni nosić!

nivea wind

Lako, a delotvorno!

Priprema dece za izlazak napolje u toku zimskih meseci nije jednostavan proces. Od nekoliko slojeva garderobe, preko debelih jakni, do rukavica, kape i šala… Oblačenje tada ume da potraje. Na sreću, onaj završni, ali aposlutno neophodni korak u tom procesu – zaštita kože lica i ruku – veoma je jednostavan: tačkica ovde, tačkica onde, nežno utrljavanje tankog sloja i… Zime za obrašćiće, nos, čelo i ručice nema. Naravno, ukoliko koristite odgovarajuću kremu, jer dečja koža, posebno na licu i rukama, veoma je osetljiva na velike razlike u temperaturi. Zato vam preporučujemo pravog saveznika za veselo i radosno prepuštanje zimskim čarolijama – NIVEA Baby kremu za zaštitu kože od hladnoće i vetra.

Pravi odgovor na vaše dileme

Većina roditelja već zna da je za njihovu decu najbolja zaštita slojevito oblačenje i to odeće od pamuka, zato što vuna, iako prirodni materijal, nadražuje dečju kožu. Nešto teže pitanje je kako zaštiti one delove tela koji nisu pokriveni odećom. Kako izabrati kremu? Ali, i ova dilema postaje laka kada se zna da je za zaštitu i negu osetljive dečije kože važno da krema ne sadrži vodu jer voda isparava i tako snižava temperaturu tela. Takođe, adekvatna krema za nežnu dečiju kožu treba da sadrži sastojke, koji će stvarajući zaštitni sloj, kožu zaštiti od hlađenja. Zato je NIVEA Baby krema za zaštitu od hladnoće i vetra pravi izbor!

Zaštita i nega u jednom proizvodu

NIVEA Baby je u saradnji sa dermatolozima i pedijatrima razvila kremu za zaštitu kože od hladnoće i vetra, koja ne sadrži vodu i pouzdano štiti kožu od hlađenja. Ova krema pokriva osetljivu bebinu kožu nevidljivim zaštitnim slojem, koji kroz kožu propušta samo svež vazduh. NIVEA Baby krema za zaštitu kože od hladnoće i vetra obogaćena je pantenolom i aktivnim sastojkom kamilice (bisabololom), koji štite i umiruju kožu od isušivanja i nadražaja uzrokovanih spoljašnjim uticajima, a sadrži i UV zaštitu SPF4. Rezultat? Koža je meka i nežna čak i tokom hladnih i vetrovitih dana, a zimske radosti zadovoljstvo za celu poroodicu.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije