11.09.2015 Preporučujemo

Fleke od čokolade i voća: Kako ih uspešno skinuti!

Kako su fleke sastavni deo života svake majke važno je pronaći način da se svakodnevno uspešno izborimo sa njima. Mališani su zaista maheri u flekanju odeće, a ono što je najčešće jesu mrlje od hrane, u većini slučajeva čokolade i voća.

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

Osim što kvare izgled odeće, fleke i mrlje mogu da unište tkaninu, ali i omiljenu odeću vašeg deteta ukoliko se uklanjaju na pogrešan način.

Skidanje fleka od sada moguće i u hladnoj vodi

Ipak, domaći recepti za skidanje fleka često mogu za zakažu, ali zato su naučna ispitivanja i godine istraživanja dala sasvim zadovoljavajuće rezultate kada je reč o skidanju fleka. Uz pomoć nemačke tehnologije, Persil Cold Zyme pruža savršenu čistoću, blistavo beo veš i omogućava uklanjanje čak i najupornijih fleka pri veoma niskim temperaturama. Ne samo što će ukloniti fleke već će ostaviti veš savršeno čistim i blistavim bez rizika od oštećenja.

Foto: PR

Foto: PR

Važno je znati da deterdžent koji ima više enzima, a svaki od njih ima svoju ulogu u biološkom spektru fleka, mnogo bolje skida mrlje od onih koji ih imaju manje ili nemaju uopšte. U to se uverila i poznata voditeljka Ivana Zarić, majka dvoje mališana.

Foto:PR

Foto:PR

– Meni je, a verujem i svakoj ženi i majci, od izuzetne važnosti da pružim najbolje svojoj porodici. Svima nam je dobro poznato koliko su deca vešta u flekanju odeće, kao i koliko vremena posvećujemo odstranjivanju tragova na njihovoj odeći nakon svakodnevnih aktivnosti i igranja u parku, vrtiću ili prilikom užine.

Nakon dužeg vremena isprobavanja različitih proizvoda za pranje veša pronašla sam pravo i odgovarajuće rešenje za mene i moju porodicu. Uz pomoć Persil Cold Zyme, deterdženta za pranje veša, rešila sam dileme koje sam imala kada stanem ispred police sa deterdžentima za veš prilikom mesečnih nabavki.

Sada sam bezbrižna i sigurna da je moja odeća i odeća moje porodice čista nakon svakog pranja, poručuje voditeljka Ivana Zarić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije