01.07.2016 Preporučujemo

Savršeno letnje osveženje uz NIVEA Fresh dezodorans

Toplo letnje vreme opušta i poziva na relaksaciju i druženje u prirodi. Međutim kada temperature dosegnu i do 30 stepeni, ovakvi vremenski uslovi umeju da budu izuzetno iscrpljujući za organizam. Iako nam je prilikom znojenja često neprijatno, ono pomaže u snižavanju temperature tela ukoliko je suviše vruće. Međutim usled intereakcije bakterija i znoja koji se luči, javlja se specifičan, neprijatni miris.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

NIVEA je pronašla način da vam pomogne da se osvežite i izborite sa neprijatnim mirisom od znojenja, tokom vrućih letnjih dana. Izuzetno efikasne NIVEA Fresh formulacije, osvežavajućih mirisnih nota, pružaju 48h zaštitu od znojenja i doprinose dugotrajnom osećaju svežine.

Učinite život lepšim – naglasite svoj jedinstveni miris svežine i osećajte se dobro tokom celog dana.

NIVEA Fresh comfort dezodoransNIVEA Fresh comfort dezodoransNIVEA Fresh comfort dezodorans

48h efikasna zaštita od znojenja, sa elegantnom mirisnom notom koja odiše čistoćom, za dugotrajan osećaj svežine.

Dezodorans će vas pre svega osvežiti citrusnim notama i aromama biljaka sa zelenih polja, koje pružaju osećaj negovane i čiste kože kao da ste upravo izašli iz tuš kabine. Dok osnovu čine cvetni tonovi jasmina i đurđevka, koji potom ostavljaju za sobom prijatne mirise moćnog ćilibara.

Sprej 150ml, okvirna cena: 335 din; Roll-on 50 ml, okvirna cena: 335 din

 

NIVEA Fresh flower dezodorans

NIVEA Fresh flower dezodoransNIVEA Fresh flower dezodorans

48h efikasna zaštita od znojenja, sa očaravajućim cvetno-voćnim mirisom koji osvežava, odiše ženstvenošću i uvek je moderan.

Šarmantna cvetna svežina upotpunjuje osvežavajuću mirisnu priču koja započinje strastvenim skladom mandarine i limuna u gornjoj noti. Blaga dinja oseća se u osnovi mirisa zajedno sa nežnom ružom, ljubičicom i opojnim aromama sočnog crvenog voća. Prozračnost ove mirisne unije postignuta je uz dodatak svežih vodenih tonova.

Sprej 150ml, okvirna cena: 335 din; Roll-on 50 ml, okvirna cena: 335 din

 

NIVEA Fresh natural dezodoransNIVEA Fresh natural dezodoransNIVEA Fresh natural dezodorans

Osvežavajuća formulacija sa ekstraktima sa dna okeana pruža blagu negu i pouzdanu 48h zaštitu od znojenja. Ovaj miris će vas odvesti preko planinskih litica i peščanih dina do plaža iz snova, uz nežni povetarac i šum morske vode. Svakim svojim pokretom otkrićete nove predele i osetiti slobodu. Opustite se i uživajte u svežem vazduhu obala i plaža koje oduzimaju dah.

Sprej 150ml, okvirna cena: 335 din Roll-on 50 ml, okvirna cena: 335 din

 

NIVEA Energy fresh dezodorans

 

NIVEA Energy fresh dezodorans

Dragocena formulacija sa osvežavajućim i snažnim mirisom limunove trave, pruža 48h zaštitu od znojenja i istovremeno neguje kožu.

Ova mirisna nota dodatno naglašava osećaj svežine dok citrusni tonovi odišu snagom povetarca koji dolazi iz egzotičnih krajeva.

Sprej 150ml, okvirna cena: 335 din

 

 

 

NIVEA MEN Fresh ocean dezodorans NIVEA MEN Fresh ocean dezodorans

NIVEA MEN Fresh ocean dezodorans

Efikasna 48h zaštita od znojenja uz NIVEA MEN Care Complex negu sa uzbudljivom drvenastom mirisnom notom uz biljne i vodene tonove koji pružaju dugotrajnu svežinu. Miris najavljuje nalet energije sa vodenim notama prenošenim talasima koji odišu snažnim biljnim kombinacijama. U osnovi mirisa je aromatični anis zajedno sa geranijumom i ljubičicama, osvežen zelenom jabukom. Elegantne drvenaste note kedrovine, sandalovine i pačulija stapaju se u dinamičnu aromu koja naglašava muževnost.

Sprej 150ml, okvirna cena: 335 din

Roll-on 50 ml, okvirna cena: 335 din

 

NIVEA MEN Fresh active dezodorans NIVEA MEN Fresh active dezodoransNIVEA MEN Fresh active dezodorans

Sadrži ekstrakte sa dna okeana i pruža efikasnu 48 časovnu zaštitu od znojenja uz dugotrojan osećaj svežine. Miris odiše svežinom zdravog i čistog morskog vazduha bogatog kiseonikom. Inspirativni povetarac koji nosi sa sobom mirise morskog vazduha dodatno će učiniti da se osećate dobro tokom celog dana.

Sprej 150ml, okvirna cena: 335 din

Roll-on 50 ml, okvirna cena: 335 din

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije