Koji su idealni obroci na plaži za vašu bebu?
24.06.2019 Promo

Koji su idealni obroci na plaži za vašu bebu?

Ukoliko još uvek niste isplanirali putovanje na godišnji odmor, pravo je vreme da počnete sa pripremama, naročito ako letovanje planirate sa vašim mališanom, jer je adekvatna priprema najvažnija kako se odmor ne bi pretvorio u mučenje, već zaista bio pravo uživanje.

Pored garderobe, osnovnog paketa medicinskih sredstava,adekvatne zaštite od sunca i prateće opreme poput kolica i igračaka, svakako najvažnija stvar jeste hrana za vašu bebu. Kako boravak na moru podrazumeva češće obroke na plaži, ishranu je neophodno prilagoditi takvim uslovima. Međutim, prilikom izbora hrane, majke često imaju dilemu za koju hranu se odlučiti pored one koju same spremaju svojim mezimcima, kao i sumnju da kupovne kašice nisu dobre za zdravlje deteta. Ipak nema potrebe da brinete, jer je danas moguće kupiti 100% prirodnu hranu za najmlađe, te slobodno možete da se oslonite na kupovne kašice koje su pogodne i za obroke van kuće.

Ukoliko do sada niste, topla preporuka svim mamama je da svakako probate brend Nutrino koji nudi širok spektar prirodnih, hranljivih i zdravih proizvoda za najmlađe. Nutrino obuhvata kompletan asortiman dečije hrane koji čine suve i tečne žitne kaše, sokići, pirei u staklenoj, ali i u novoj mekanoj „pauč ambalaži“, koji su zahvaljujući praktičnom pakovanju idealni za konzumaciju van kuće, odnosno na plaži.

Nutrino kašice dolaze u nekoliko varijanti, od voća, povrća i mesa, a svaka namirnica je posebno birana uz strogu kontrolu ispravnosti i kvaliteta. Kašice u teglicama se pakuju u termoskupljajuću foliju koja štiti proizvod od svetlosti, prašine i otvaranja, a obrada teglice na visokoj temperaturi, onemogućava razvoj mikroorganizama i garantuje zdravstvenu ispravnost proizvoda. Voćni nutrino pirei postoje i u mekanoj „pauč“ ambalaži, pogodnoj za konzumaciju van kuće i obuhvataju raznovrsne kombinacije voća, sa žitaricama, keksom, sirom ili pavlakom. Zatvarač ovog pakovanja omogućava praktičnost, ponovnu upotrebu i sprečava curenje.

Nutrino suve žitne kaše: Zahvaljujući izvanrednoj ravnoteži ugljenih hidrata, proteina i masti, žitarice predstavljaju neizostavan deo bebine ishrane u uzrastu uvođenja dopunske hrane. Proizvode se od prirodnih sastojaka i bilo da je u pitanju mlečna ili bezmlečna kaša, obezbedićete kvalitetan obrok vašem mališanu. Obogaćene su sa 13 vitamina i 3 minerala, koji ne podležu termičkoj obradi, što im omogućava da sačuvaju sva svoja hranljiva svojstva. Takođe ziper pakovanje kaše zadržava svežinu i omogućava jednostavno ponovno koršćenje.

Nutrino mlekce su tečne žitne kaše, spremne za upotrebu, od mleka i žitarica, koje zbog obilja vlakana detetu daju osećaj sitosti. Idealno za konzumiranje i u kući i u pokretu, Nutrino mlekce je obogaćeno inulinom, koji povoljno utiče na imuni sistem i probavu, pa je mlekce idealan obrok tokom dana ili pred spavanje. Reč je o potpuno novom proizvodu na našem tržištu dečije hrane, a mame koje još nisu probale Mlekce za svoje mališane, do 30. juna mogu da iskoriste specijalnu akciju u Aksa prodajnim objektima širom Srbije, jer ih uz bilo koje kupljene Pampers pelene, čeka Nutrino mlekce za samo 1 dinar.

Neizostavni deo zdravih dečijih obroka su sokići, a Nutrino u svom asortimanu nudi različite ukusa, pravljeni po specijalnoj tehnologiji koja dozvoljava da se sačuva prirodni, slatki i voćni ukus. Nutrino sokići su dostupni u kartonskom Tetrapak pakovanju, koje pruža bolju zaštitu od svetlosti i vrlo je praktično jer staje u svaku maminu torbu, bez bojaznosti da će se prosuti ili razbiti.

Drage mame, birajte samo zdrave, kvalitetne i praktične proizvode koji vašoj bebi garantuju izbalansiranu ishranu, a vama jednostavnu upotrebu van kuće. Prepustite se čarima leta, uživajte u zajedničkim trenucima sa vašim mališanom i budite sigurni da će uz Nutrino namirnice on biti sit i zadovoljan.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije