20.11.2019 Promo

Velika donacija Imleka povodom Svetskog dana deteta

Vodeći proizvođač mleka i mlečnih proizvoda, kompanija Imlek, povodom Svetskog dana deteta obradovao je veliki broj mališana iz dečijih ustanova širom Srbije Moja Kravica mlečnim proizvodima, rančevima kao i informatičkom opremom.

Mlečne proizvode Imlek je donirao deci iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, udruženju roditelja Nurdor, Dečjem selu „Dr Milorad Pavlović“ iz Sremske Mitrovice, kao i osnovnoj školi Kralj Petar I u Beogradu i vrtiću „Vilenjak“ u Novom Sadu. Pored mlečnih proizvoda, kompanija Imlek donirala je neophodnu savremenu tehničku opremu u vidu računara, skenera, tableta i štampača, udruženju roditelja Nurdor, Prihvatilištu za decu Beograda, osnovnim školama Kralj Petar I i Vuk Karadžić u Beogradu i Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, kako bi motivisala učenike i studente, i obezbedila bolje uslove rada zaposlenima u školama.

Svetski dan deteta je idealna prilika da se podsetimo ko su najvažniji članovi svake porodice, kao i da se skrene pažnja javnosti na sve obaveze koje društvo ima prema deci. Ovaj dan je značajan jer promoviše važnost konzumacije mleka kod dece školskog uzrasta, i u toku njihovog odrastanja. Cilj nam je da što češće sprovodimo ovakve aktivnosti i da time motivišemo i druge kompanije da pruže pomoć onima kojima je najpotrebnija“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose sa javnošću kompanije Imlek.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije