24.10.2016 Ishrana trudnica

„Ovo nije moja beba“: Očajna majka bila u agoniji godinu dana

Rič Kašvort i njegova supruga Mesi Kasanales zaljubili su se u Dalasu u katoličkoj školi. Nakon što je ona zatrudnela, bila je primorana da se vrati u rodni El Salvador pošto je imala samo privremenu vizu za Ameriku. Rič je ostao u Teksasu i strpljivo čekao povratak svoje supruge.

Foto: Youtube/screenshot

Foto: Youtube/screenshot

Kada se Mersi poorodila i sestra joj nakon toga prvi put predala u ruke sina Džejkoba, odmah je osetila da nešto nije u redu. Majčinski instinkt je čudo, pokazaće se kasnije.

Ovo nije moja beba – izgovorila je odmah, međutim, nije mogla ništa da uradi.

Mesecima kasnije, i dalje ju je mučila ista sumnja i kako joj nije dala mira, rešila je da zatraži DNK test. Pokazalo se da je bila u pravu – Džejkob nije bio njeno dete.

Ovo saznanje donelo im je još veći bol i muke. Biološki sin ili ne, oboje su se za njega vezali, ali je najvažnije pitanje u tom trenutku postalo – gde se nalazi njihovo dete?

Obratili su se nadležnim organima i bili primorani da Džejkoba vrate biološkoj porodici, ali su tek onda počele prave muke – vlada El Salvadora je odbila da im vrati pravog sina – Mozesa. Nisu hteli da mu daju ni izvod iz matične knjige rođenih, ni pasoš kako bi doputovao u Ameriku. Agonija je trajala godinu dana.

Nakon mnogo borbi, uspeli su da izdejstvuju pobedu i da se svi zajedno vrate kući.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije