02.03.2014 Trudnoća

Najudobnije seks poze u trudnoći

Udobnost, osim postojanja obostrane seksualne želje, mora biti najveća briga. Nekada je to teško izvesti, naročito u poodmakloj trudnoći, kada ženin stomak nalikuje na planinu koju može preskočiti samo osoba u dobroj kondiciji. Ipak, ni muškarac ni žena ne moraju biti vrsni gimnastičari – potrebno je samo da malo istražuju.

trudnoca seks

Misionarski položaj se mora prilagoditi podmetanjem jastuka ispod donjeg dela ženinih leđa, pri čemu muškarac kleči, a svoja kolena stavlja ispod njenih nogu.

Žena sedi na muškarcu je odgovarajući položaj, iako često izaziva nevericu zbog ženine „veličine“.

Ovde ona može biti okrenuta i prema partnerovom licu ili prema njegovim stopalima, a sedeći položaj ostaviće dovoljno mesta za stomak.

„Ulaz s leđa“ je, verovatno, najbolji izbor, najkomotniji je i najstimulativniji za ženu, ali i za muškarca jer mu pruža visok nivo fizičke i vizuelne stimulacije.

Varijacija ove poze je i „Doggy Style“, bilo da se radi o naslanjanju na kolena i šake, bilo da se žena oslanja na laktove i ruke.

Treća mogućnost „s leđa“ je bočni položaj gde muškarac leži iza žene, najbolje pod uglom od 90 stepeni.

Stimulacija rukom (oba partnera) lako je izvodljiva, kao i oralno zadovoljavanje.

Ne treba očajavati kada, iz nekog razloga, jedan ili oba partnera, ne mogu ići „do kraja“. Vođenje ljubavi je pre svega fizički kontakt koji može uključivati i samo milovanje, poljupce, nežnu masažu…

Stavljanje intime na vrh liste prioriteta u trudnoći povezuje partnere na poseban način kroz ovo divno razdoblje i razvija bliskost koju će, kasnije, deliti sa prinovom.

Autor: Life Content

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije