21.12.2013 Porođaj

Seksi i nakon porođaja

Trudnoća i porođaj menjaju vaš život u svakom smislu pa tako i pogledu na sopstveno telo, seksepil i samopouzdanje. Ukoliko ste divu u sebi sklonile duboko u ormar sa uskim pantalonama – vreme je da je izvučete napolje!

posle porodjaja

Pravilna ishrana i vitamini

Vaše telo je jednostavno u fazi kada su se vitamini i minerali potrošili. Potrebno je da ih nadoknadite unosom velike količine vode, povrća i voća. I da, zaista je jednostavno kako se čini.

Odvojite vreme za sebe

Možda vam zvuči previše neozbiljan savet da odvojite vremena za sebe kada ste nova mama koja je na dužnosti 24/7. Naučite da pametno upravljate vremenom kojim raspolažete i kada beba konačno zaspi, dremnite i vi, čitajte neku knjigu ili se bavite hobijem.

Barem jednom sedmično izađite napolje, idite na frizuru ili manikir i nađite se sa prijateljicom na kafi. Ne zaboravite ni večernje čari. Ako imate dadilju ili nekoga da vam pomogne, idite na večeru sa partnerom. Gledanje pod svetlom sveća u romantičnom ambijentu jača samopouzdanje i vašu povezanost.

Kupite odeću koja vam odgovara

Pošto verovatno imate malo više kilograma nego pre tudnoće, nošenje garderobe od tada ili iz dana rane trudnoće i nije neko rešenje. Sigurno se nećete osećati seksi u odeći koja vas steže i iz koje kipi. Povedite prijateljicu ili nekoga ko će biti iskren i pun podrške i kupite nešto u svom novom broju. Ne zaboravite na čipku i svilu koji su pravi podizači seksepilnosti i samopouzdanja.

Uvek spremne

Najgore je ako se nakon porođaja zbog obaveza i iscrpljenosti zapustite, a to vam kasnije pređe u naviku. Kada ustanete, neka vaša navika bude slična spremanju za posao. Počešljajte se, stavite barem maskaru i sjaj za usne i bićete spremne i za ne predviđene situacije!

Lažirajte dok ne uspete

Mazite se, držite se za ruke dok šetate, ljubite dok gledate filmove. Iznenadite partnera nekim seksi poklonom kada to najmanje očekuje. Njegovi pozitivni odgovori će vam sigurno povratiti samopouzdanje.

Autor: Life Content

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije