22.03.2018 Kreativna mama

Pet koraka do savršene dečje sobice!

Opremanje i dekoracija sobe za bebu, koja je najčešće male kvadrature, može predstavljati pravo zadovoljstvo. Verovali ili ne, ovo nije tako veliki problem kako vam se u prvi mah učini, jer sve što je potrebno jeste da krevetac, komodu za presvlačenje i ormar za bebine stvari racionalno i kreativno ”upakujete”.

Thinkstock

Konačno je došlo vreme da preselite bebu u njenu sobicu ili kutak. Možda biste se i pre odlučili na ovaj korak, ali imate problem s nedostatkom prostora. Evo nekoliko praktičnih predloga…

Američki plakar
Najlakši način ”dobijanja” neophodnog prostora za skladištenje dečjih stvari jeste ugradnja američkog plakara. U njemu se nalazi dovoljno polica, fioka i ofingera za sav bebeći asesoar. Zahvaljujući njegovim kliznim vratima, dobićete i dodatni prostor (koji najčešće biva neiskorišćen zbog otvaranja vrata regala).

Iskoristite svaki metar
Ako je prostora malo, nemate mesta da ugradite američki plakar a imate neiskorišćeno udubljenje u zidu – predlog je da vam taj deo sobe postane plakar. Ako ne želite da vam dečje stvari stoje po fiokama, pokačite ih na vešalice. Kako biste ih zaštili od prašine i drugih nepoželjnih stvari, postavite ispred njih lepe, dekorativne zavese koje će sobi dati novi izgled.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije