02.01.2014 Poznati

Aleksandra Gudelj spremna za dolazak druge prinove

Jednu od najlepših TV voditreljki Aleksandru Gudelj više ne gledamo na malim ekranima, ali za to postoji opravdan razlog.

aleksandra gudelj

Loto devojka će uskoro po drugi put postati mama, pa je sa ulaskom u deveti mesec trudnoće odlučila da napravi poslovnu pauzu, i da vreme do porođaja provodi sa porodicom, suprugom Veljkom i sinom Milijanom, i u pripremama za dolazak bebe.

Da li je sve spremno za bebu?
– Manje vise jeste. Sada smo u fazi pranja Milijanovih stvarčica koje je nosio kad se rodio. Ja sam to pažljivo sačuvala i sve je kao novo. Ostalo je samo da kupim još stvari za porodilište odnosno da pripremim torbu sa neophodnim stvarima.

Radili ste maltene do kraja, to znači da se dobro osećate?
– Baš tako. Radila sam sve do devetog meseca to jest do prve polovine decembra. Dobro sam se osećala. Imam mnogo energije koju je trebalo iskoristiti. Prijalo mi je da radim, budem aktivna. Imam problema sa lumbalnim delom, ali nisam osoba koja voli mogo da se žali, tako da samo stisnem zube i kažem sebi -proći će. U poslednje vreme su me mučile otekle noge, ali sam i to regulisala masažama kod moje doktorke Anice Jevremović.

Koliko će trajati pauza, da li već znaš kad ćes se vratiti lotou?
– Sve je stvar dobre organizacije. Dok se uhodam sa bebom i Milijem. Još ne mogu sa preciznošcu da kažem kada se vraćam na male ekrane. Ali sam sigurna da moji dragi igrači Lotoa neće čekati na moj povratak godinu dana, to će uslediti ranije…

Ima li razlike u isčekivanju porođaja sada i sa prvim detetom?
– U mom slučaju ima. Kada sam bila u drugom stanju sa Milijanom, nisam znala šta me čeka. A sada ipak postoji mala doza straha. Da li ću izdražati do termina porođaja, da me nešto ne iznenadi, kao na primer da mi ne pukne vodenjak…Ali trudim se da se ne opterećujem previše.

Važite za jednu od najlepših žena u Srbiji. Pored prirodne lepote koje vaše tvoje male tajne? Kako ste se negovala ovih meseci?
– Prvo hvala na komplimentu. A pored dobre genitike, za moj dobar izgled, kao sto sam spomenula, zadužena je doktorka Jevremović. Ona me je savetovala da posle povratka sa odmora u Dubaiju uradim Vampirski tretman, jer mi je koža lica bila veoma isušena. Prezadovoljna sam rezultatom, a bio mi je dovoljan samo jedan tretman. Čim se porodim priuštiću sebi neki od pilinga lica koji su idealni baš u ovim hladnim zimskim danima.

Kakva vam je bila 2013.godina, po čemu ćete je pamtiti?
– Odlicna godina. Obeležena na poseban način, kao i 2010, a to znači da je mog supruga i mene dragi Bog jos jednom obradopvao najlepsom vešću da ćemo dobiti novog člana porodice. U maju ove godine saznali smo da ce Milijan dobiti brata. Pamtiću je i po predivnim putovanjima. Mnogo volimo da putujemo, a 2013. nam je bila izuzetno uspešna i po tom pitanju.

Izvor: Novosti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije