18.09.2014 Poznati

Ana Štajdohar i Nikola Demonja izveli kćerkicu Niu iz porodilišta

Poznata pevačica Ana Štajdohar i njen suprug Nikola Demonja juče su izveli svoju kćerkicu Niu iz Klinike za ginekologiju i akušertsvo u Višegradskoj ulici, gde je zadržana jer se prevremeno rodila.

Ana-Stajdohar-i-Nikola-Demonja1

Ponosni roditelji su oko 12 časova stigli ispred porodilišta kako bi svoju mezimicu odveli kući, a tamo su se zadržali oko dva sata, jer je Ana morala da nahrani bebu.

Nakon 13 dana, koliko je beba provela u bolnici, dobila je na gramaži, zahvaljujući majčinom mleku i bila je spremna da napusti kliniku. Sa osmehom na licu, novopečeni tata Nikola nosio je svoju mezimicu u korpi za bebe, a jedva su čekali da stignu kući kako bi uživali sa kćerkicom.

„Naša sreća je sada kompletna. Samo nam je ona falila da budemo najsrećniji. Jedva čekamo da stignemo kući kako bismo uživali sa našom Nijom. Bake su presrećne i kod kuće čekaju unuku spremne da pomognu Ani u svemu“, rekli su novopečeni roditelji na izlazu iz porodilišta, i dodali da proslave zbog rođenja deteta neće biti.

„Nećemo praviti nikakvu proslavu, kad nismo onda kada je došla na svet, nećemo ni sada“, kaže Ana.

Podsećanja radi, Ana se porodila 4. septembra, ali je beba morala da ostane nekoliko dana u inkubatoru jer je rođena pre vremena. Ana i Nikola su sve vreme bili uz svoju kćerkicu, koja je nakon sedam dana izašla iz inkubatora, a ponosni roditelji su joj tek tada dali ime Nia.

Izvor: Alo!
Foto: Life Content

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije