11.08.2014 Poznati

Biljana Tipsarević: Neverovatno je koliko Emili liči na Janka

„Neverovatno je koliko liči na njega. Kada gledam njegove fotografije kada je bio mali ne vidim nikakvu razliku između njih dvoje.“ Ovako za “Blic” započinje razgovor Biljana Tipsarević, supruga tenisera Janka Tipsarevića.

biljana-tipsarevic

„Emili je divno i veselo dete. Takvog je temperamenta i duha. Ne pravi nam nikakve probleme, uvek je nasmejana. Zaista je lako čuvati je“, kaže dizajnerka, koja se zbog ćerkice preselila u rodni Novi Sad u porodičnu kuću svojih roditelja.

„Janko je često u Nemačkoj, na terapijama, pregledima… Mnogo mi je lakše u Novom Sadu, jer su tu moji roditelji koji priteknu u pomoć kada god zatreba. U Beogradu Janko i ja imamo stan, ali je detetu mnogo bolje u kući s dvorištem. Ima dosta zelenila, blizu je reka, tako da možemo da šetamo i da kvalitetnije provodimo vreme“, kaže Biljana.

Modna dizajnerka i supruga proslavljenog tenisera Janka Tipsarevića govori o tome koliko je majčinstvo promenilo, o preseljenju u Novi Sad, ali i o sportskoj povredi njenog supruga, s kojom se suočavaju poslednjih godinu dana.

„Janko je imao jako tešku operaciju pre dva meseca. Na sreću, dobro je sve podneo i oporavlja se, međutim, svaki doktor ima svoju teoriju kada je njegovo zdravstveno stanje u pitanju. I dalje je na štakama, ne može bez njih. Oporavak ide jako sporo i to nas je dosta poremetilo, međutim, biće sve u redu“, kaže Biljana i dodaje da je, kada bismo zanemarili Jankov problem, sve ostalo baš onako kako treba.

Dizajnerka neometano obavlja i svoje poslovne obaveze te kreira i radi na novim modelima. Nedavno je predstavila i novu modnu liniju, ali i otvorila atelje u Beogradu. Kad god zatreba ona dođe u srpsku prestonicu, ali se još uvek nije preselila iz Novog Sada.

Izvor: blic.rs
Foto: Life Content

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije