02.07.2014 Poznati

Britanska manekenka razočarana polom bebe: Zbog besa počela da puši i pije

Britanski model Džosi Kaningam, koja je pre nekoliko meseci želela da prekine trudnoću zarad učešća u šouu „Veliki brat“, sada se kaje što to nije uradila. Kako kaže, bila je užasnuta kada je čula da će dobiti još jednog dečaka.

Dzosi

Dvadesettrogodišnja Džosi izazvala je bes javnosti kada je želela da prekine trudnoću u petom mesecu samo da bi učestvovala u Velikom bratu. Sada je ponovo na udaru budući da namerno puši 20 cigareta dnevno iz besa što nosi dečaka, inače trećeg sina, a ne željenu devojčicu.

Kako kaže, da je znala da nosi dečaka „verovatno bi nastavila sa prekidom trudnoće“, a onda bi se pojavila na televiziji. Razočarana polom bebe ona je nastavila po starom pa tako puši 20 cigareta dnevno i pije svaki vikend.

To veče kada sam saznala pol bebe sam odmah upalila cigaretu. Nisam ponosna na to, ali ne mogu protiv sebe. Kada sam ugasila cigaretu, svhatila sam da ne mogu da se fokusiram na pozitivine strane svoje trudnoće, pa sam uzela i čašu vina. Dok sam se okrenula ispušila sam već 20 cigareta, a od tada ne prestajem. Znala sam da to može naškoditi mom dedetu, ali ni to me nije sprečilo. Znam da se sigurno ovako ne bih ponašala da nosim devojčicu“, ispričala je.

Inače, Džosi je bila ubeđena da je njena beba devojčica pa je zapravo i počela da živi zdravim životom dok zvanično nije saznala pol.

Nažalost, ova neodgovorna majka je svoju decu uporedila s automobilima pa je rekla da se posle dva Forda obično radujete Audiju. Kada znate da ćete ponovo dobiti Forda uzbuđenje opada.

Znam da je ljudima ovo odvratno, ali biću iskrena – počela sam da pijem i pušim samo zato što očekujem trećeg sina. Surovo sam iskrena“, šokirala je javnost svojom izjavom. Da stvar bude gora, Džosi je ubeđena da nije jedina majka koja ovako razmišlja, te je sigurna da je većina razočarana kada čuje pol bebe!

Dok njen stomak raste ona priznaje da je upala u depresiju i izgubila materinski instiktit, a ko je otac bebe i dalje ne zna jer postoje dve mogućnosti – muškarac s kojim je bila u neobaveznoj šemi ili stranac s kojim je spavala dok je radila kao poslovna pratnja u jednom hotelu. Ni jedan ni drugi ne žele da priznaju dete.

Izvor: superzena
Foto: facebook
M.K.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Prethodna vest

još iz kategorije