20.10.2015 Poznati

Brižna mama Blejk Lajvli sa ćerkicom u naručju

Poznata holivudska glumica uslikana je pre nekoliko dana na aerodromu u Njujorku noseći u rukama najdragoceniji prtljag – mezimicu Džejmi, koju je dobila sa kolegom Rajanom Rejnoldsom.

Foto: Gulliver/Splashnews

Foto: Gulliver/Splashnews

Holivudski par Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds stalno su pod budnim okom paparaca. Međutim, iako je njihova ćerkica Džejms rođena još u decembru prošle godine njih dvoje još uvek nisu objavili njene fotografije, za razliku od drugih slavnih zvezda koje za fotografije svojih mališana čak traže i novac.

Foto: Gulliver/Splashnews

Foto: Gulliver/Splashnews

Zato su se i ovog puta fotoreporteri okupili na aerodromu u Njujorku čekajući lepu glumicu da se pojavi. Ona je u pratnji svoje asistentkinje doputovala, a u naručju je držala malenu Džejms, koja izgleda raste vrlo brzo s obzirom da je mama jedva uspevala da je drži. Blejk je svoju naslednicu umotala u ćebence kako bi je u potpunosti zaštitila od bliceva, ali i hladnog njujorškog vazduha.

Foto: Gulliver/Splashnews

Foto: Gulliver/Splashnews

Zvezda serije „Tračara“ trenutno je zauzeta snimanjem novog Vudi Alenovog filma „The Big Apple“, ali ćerkica je sve vreme pored nje dok radi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije