06.06.2014 Poznati

Danijela Dimitrovska Amidžić i dr Feelgood predstavili strip „Drugo stanje“

danijela

„Drugo stanje (vežbe i ishrana za trudnice)“ je autorsko delo dr Saše Plećevića koji je uz pomoć manekenke, Danijele Dimitrovske Amidžić napisao strip.

Promociju stripa napravili su u jednom beogradskom restoranu na Dedinju, gde su mnogobrojni prijatelji i novinari, uživali u zdravom posluženju ali i poklonima.

strip1 strip2

Kako su došli na ideju da naprave strip koji će pomoći trudnicama u najlepšem periodu Feelgood je rekao:

Danijela i ja vežbamo godinama. Ona je jedan dan došla kod mene i rekla – ‘Plećo, ja ne mogu da treniram’, zašto? Kaže mi, pa trudna sam. Danijela, pa to je, možda, jedan od najvažnijih trenutaka u tvom životu kada treba da povedeš računa o ishrani i o jednoj zdravoj fizičkoj aktivnosti.

Danijeli je izuzetno drago što je deo ovakvog projekta i što su uspeli, zajedničkim snagama da urade nešto kako bi trudnicama pomogli i naučili ih pravilnoj ishrani i vežbama:

– Meni je stvarno zadovoljstvo što sam deo ovog projekta i negde, uz pomoć Feelgooda i profesora Ljubića, sam lagano prošla svoju trudnoću, tih devet meseci. To je i bio cilj, da to prenesemo u ovaj strip i da on pre svega bude edukativan ali i da na određen način zabavi trudnice.

Od javnih ličnosti, promociji su prisustvovali, glumice Marijana MićićDragana Mićalović, pevačica Jellena. Danijeli je podršku pružio voditelj Ognjen Amidžić koji je gotovo sve vreme bio uz svoju suprugu.

Pokrovitelj ovog projekta je Ministarstvo zdravlja a besplatan primerak strip biće dostupan trudnicama u svim domovima zdravlja u Srbiji tokom narednih godinu dana.

Autor: Life Content
Foto: Instagram

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije