07.11.2015 Poznati

Inspirativni saveti Jelene Đoković koji će vam ulepšati dan!

Jedna od najpoznatijih dama Srbije ima mnogo toga lepog i korisnog da vam poruči.

Jelena Đoković je veoma popularna i cenjena žena, i to ne samo zbog toga što je žena vrhunskog tenisera. Njen stil je toliko jednostavan, a toliko fenomenalan, da jedan „običan“ detalj ističe njenu prirodnu lepotu. Ona ima pažnju javnosti, i to ne samo što je Novakova žena, već i što je angažovana i jer šalje pozitivne poruke u javnost.

– Nisam sigurna da li ste primetili do sada, ali jedna od stvari koje najviše volim da radim jeste da pravim pletenice. Verovali ili ne, naučila sam da ih pletem gledajući tutorijale na Jutjubu. Danas se mnogo toga može naučiti na internetu. Osećaj je sjajan, zavisim samo od sebe i dobrog WiFi signala. Želim vam svima lep dan – poručila je Jelena.

– Kao majka 11-mesečnog dećaka imam puno energije i snage da se angažujem kako bi njemu budućnost bila bolja, ali istina je i da imam manjka energije.
– Znanje je svuda, samo treba da ga potražite.

– Delim ovo sa vama jer sam veoma strastvena povodom toga da treba biti zdrav. Uvek sam mislila da je nemoguće da se ostvari neka balansirana dijeta, posebno ako putujete i jedete u restoranima i hotelima sve vreme, kao što to radimo mi. Ali, onda sam dosta istraživala i otkrila da je to zaista tako lako. Mi samo komplikujemo sve u našim glavama. Nemojte posezati za pilulama – pravi problem zaista leži u vašoj dijeti i načinu života. Pilule će samo maskirati simptome, ali problem će ostati. Nahranite svoje telo i nemojte da unosite smeće u sebe. Nisam nutricionista, ali sam naučila ovo tokom svojih istraživanja.

– Žene poput mene sada stavljaju svoju lepotu u drugi plan jer je lepota postala degradirana, unazađuje ih, jer ih ljudi gledaju kroz lepotu umesto kroz njihovo znanje i kvalitet. A da li sam se ja ikada osećala tako? Ne, jer ja sebe doživljavam lepom iznutra, i to su vrednosti za koje želim da se vide spolja. Verujem da će se mnogi složiti da ja nisam kao neke najlepše žene na svetu, ali mene to stvarno ne dotiče.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije