18.04.2016 Poznati

Kejt Hadson priznaje da je loša majka

Prelepa glumica Kejt Hadson otvoreno je priznala zašto se ponekad oseća kao loša majka, a sa njenom izjavom poistovetiće se mnogi roditelji…

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Poznata glumica Kejt Hadon priznala je da se s vremena na vreme oseća kao loš roditelj. Neretko joj se dešava da umesto da svojim dečacima pomaže oko domaćih zadataka, zapravo želi da se sakrije od njih i opusti uz epizodu omiljene serije.

Nekada pomislim da bi trebalo da dobijem titulu najbolje majke, a postoje i oni dani kada shvatim da se bavim suludim aktivnostima koje čak i nemaju svrhu, samo kako bih se sakrila od svoje dece„, priznala je Kejt za magazin InStyle.

Takođe, uspešna glumica je izjavila da, iako je uloga roditelja ona u kojoj se najviše pronalazi, rešavanje domaćih zadataka sa sinovima Rajderom i Bingamom i nije njen omiljen hobi.

Pomažem im da se spreme za školu, mada mi je to vrlo dosadno. Mogu da ih slušam i učim sa njima, jer su oni bića koja najviše volim na svetu, ali matematika mi uopšte nije interesantna. Da, priznajem, više volim da gledam serije nego da mozgam o množenju i deljenju„, zaključila je uspešna Holivudska glumica.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije