07.11.2014 Poznati

Lili Alen: Kako sam se osećala kada sam izgubila bebu

Tokom gostovanja u televizijskoj emisiji “The Jonathan Ross Show”, pevačica Lili Alen osvrnula se na svoje neprijatno iskustvo iz 2010. godine kada je izgubila bebu u šestom mesecu trudnoće.

"Charles James: Beyond Fashion" Costume Institute Gala

“To je nešto što bi teško palo svima, bez obzira na okruženje u kom žive i materijalno stanje. Kada sam došla kući taj dan, shvatila sam da… iako sam imala tu nesreću da doživim najgoru stvar koja nekome može da se desi – da izgubim dete, ipak sam vrlo srećna što imam tako divnog partnera koji je bio uz mene i sa kojim sam mogla da podelim to iskustvo”, izjavila je dvadesetdevetogodišnja pevačica sa suzama u očima.

“Mnogo je žena – u Britaniji se svaki dan rodi sedamnaestoro mrtve dece – koje se potištene vraćaju kući, a koje nemaju tu podršku. Moraju da se vrate kući i same nekako prebrode to mučno iskustvo. Zato sam zaista zahvalna i osećam se blagosloveno, umesto da sažaljevam sebe”, dodala je Lili.

Lili i Sem Kuper venčali su se u junu 2011. godine nakon dve godine zabavljanja i imaju dve ćerkice, Etel (2) i Marni (1). Pevačica je izjavila da bi volela da ima više dece i priznala da bi želela da ima i sina.

Izvor: superžena
Foto. Sipa

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije