29.03.2016 Poznati

Seka Aleksić prvi put o trudnoći: Osećaj koji se ne može opisati rečima!

Ne postoji ništa lepše na svetu od snova koji posle dugog čekanja, nadanja i odricanja napokon počnu da se ostvaruju.
Foto: Ijnstagram

Foto: Ijnstagram

A folk diva Seka Aleksić zaista je dugo čekala da čuje najradosniju vest. Zahvaljujući dostignućima moderne medicine ispuniće joj se životna želja – konačno će postati majka.Popularna pevačica je u u drugom stanju, presrećan je i njen suprug Veljko kao i cela porodica.Ona kaže da je zahvalna Bogu za sreću koju joj je pružio i da se trenutak kada je saznala da je u blagoslovenom stanju ne može opisati rečima.

Znam da zvuči kao fraza, ali to se zaista ne može opisati. Srce mi je toliko lupalo da sam mislila da će mi iskočiti iz grudi. Zahvalna sam Bogu za sve što mi je podario i često umem da kažem: „Hvala ti, Bože, na svemu što si mi poslao. Volim ono lepo, a još više volim ono što je bilo manje lepo, što je ponekad i bolelo, jer sam sigurna da si me tada spasio od nečeg lošeg“. Važno je verovati i moliti se. Čak i za ljude koji su vam naneli zlo. Gospod to vidi i nagrađuje, on od nas traži samo pokajanje i ljubav. Bezuslovnu ljubav„, rekla je pevačica a onda otkrila i kako je Veljko reagovao na vesti o prinovi.

Tu radost, taj osmeh i zagrljaj, uz sav trud, nemoguće je opisati. Oboje smo neopisivo srećni, što najbolje znaju svi parovi koji su kroz to prošli„, zaključila je Seka i otkrila da je trudna puna tri meseca.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije