07.10.2016 Zanimljivosti

10 stvari koje vam trudnice govore, a ustvari znače…

Uvaženo je mišljenje da žene često ne misle ono što izgovaraju, ali šta se dešava sa onima koje su u drugom stanju? Mama blogerka Kristal Loveri dala je duhovito objašnjenje…

?????????????

Iako je trudnoća jedno od najlepših iskustava u životu svake žene, promene koje ovo stanje sa sobom nosi često znaju da budu i vrlo uznemirujuće, međutim, naravno da to ne mora svako da zna, stoga ukoliko čujete trudnicu da izgovara nešto od ovih stvari, evo šta zapravo one i znače:

1. “Jedem za dvoje.” Devet meseci nisam jela sušeno meso i suši, nisam pila kafu ni alkohol, a sada me izvinite idem da se utešim u ovoj torti! Mmmm… ima ukus srama i kajanja!

2. “Znam kakav porođaj želim. Imam plan.” Epidural. Moj plan je epidural. U stvari, mogla bih sada preventivno da odem da uzmem jedan, jer sam preplašena!!! I iz tog razloga sada idem da uzmem još malo one torte da se smirim!

3. “Kahm Kahm Kahm.” Nadam se da sam uspela ovim lažnim kašljem da prigušim zvuk gasova koje trenutno ispuštam.

4. “Imam problema sa spavanjem.” Nisam uspela da odspavam dva sata u kontinuitetu od tridesete nedelje trudnoće! I dok ukućani uživaju u udobnim krevetima ja sedim za kompjuterom i guglujem sve alternativne metode za san trudnica. A ako se moj muž još jednom bude žalio na moje stenjanje i sporo okretanje u krevetu, sledi mu vazektomija.

5. “Odlučili smo se za ime!” Možda vi poznajete nekog psihopatu ili stripera koji se zove tako, ali vam nije bilo dozvoljeno da to i kažete. Čak i da sam izabrala da mi se dete zove Biberko Biberković, morali ste da se osmehnete i kažete da vam se sviđa!!!

6. “Ne vidim svoja stopala.” Zapravo, ne vidim ništa niže od svog vrata. Zaboravila sam kako moje telo izgleda, samo se nadam da nije poput prašume.

7.” Gde vam je toalet?” Ili je možda bolje da koristim pelene za odrasle jer ne mogu više da postavljam ovo pitanje!

8. “Da, još uvek sam trudna.” Hvala nepoznati stranče u prodavnici, ali i ja isto imam gugl, i znam šta sve podstiče porođaj!

9. “Snovi su mi čudni u poslednje vreme.” Sinoć sam sanjala da sam rodila bebu u obliku viršle veličine šake, a onda sam je zaboravila u kabini za presvlačenje u butiku. Ako je ovo nekakva indikacija mojih budućih roditeljskih veština, sigurna sam da će mi oduzeti dete čim se porodim.

10. “Doktor je rekao da mi je stomak normalne veličine.” Ne, nisu blizanci. Jasno je da ste viđali trudnice samo u holivudskim filmovima, jer bi inače znali da one otiču svuda, i da trenutno u mojim zglobovima ima dovoljno vode da se ugasi manji šumski požar. I to neće magično nestati posle porađaja, tako da neko vreme nećemo viđati.

Izvor: Yumama
Foto: Thinkstock




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije