02.07.2015 Zanimljivosti

Ava i Everli: Najmlađe i najslađe blogerke na svetu

One imaju dve godine i najbolje su prijateljice. Ava Foli i Everli Sautas žive u Kalirofniji, a svojim modnim kombinacijama osvajaju Instagram gde ih prati više od 100. 000 ljudi.

Yo bestie, share the playdough! Suits: eve.jnr Glasses: fjs_popshop Necklaces: taylortotstrinkets PC: littleredrosephotography

A photo posted by Fashion Models Ever & Ava xoxo (foreverandforava) on

Devojčicama u odabiru odeće i poziranju pomažu njihove mame, Savana Sautas i Mišel Foli, koje su poput ćerki najbolje prijateljice. Savana je profesionalni fotograf, a mama Mišel je rekla da ta činjenica olakašava devojčicama fotografisanje.

„Ever i Ava su rođenje sa razmakom od nedelju dana, i od tada mi provodimo skupa dosta vremena. Savana i ja obožavamo modu i sve je krenulo od naše male „prodavnice“ dečije odeće na Instagramu, @TheWildThreads“ – rekla je Mišel.

Devojčice su prave male zvezde u modnoj industriji, pa su do sad sarađivale sa brendom dečije odeće „Karadašijan“ i sa australijskim „Vogom“.

Njihovo prijateljstvo i harizma kojom zrače vide se na svakoj fotografiji. Popularnost ovih devojčica prešla je granice SAD , a njihove mame su otkrile da pokloni za male zvezde stižu svakog dana. Ali ove devojčice ne vole samo da zajedno poziraju, one zajedno odlaze i na časove plesa i gimnastike.

Ridiculously good looking✌️ Loving these tees from @imagodeikids|| Skirt and headwrap from bharperheadwraps PC: littleredrosephotography

A photo posted by Fashion Models Ever & Ava xoxo (foreverandforava) on

Mame su istakle da devojčice uživaju u svemu ovome i da im je to bilo najvažnije kad su odlučile da njihova deca postanu deo modnog sveta.




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije