12.08.2015 Zanimljivosti

Bila je u bolnici sa bolesnom bebom, a kad je izašla, našla je emotivnu poruku

Jedna mama iz Australije je nakon boravka u bolnici sa svojom bebom izašala i shvatila da je zaboravila da plati parking. Međutim, kada je prišla kolima, pored kazne je pronašla i roze papir sa porukom koja je raznežila ljude širom sveta.

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

Za sada anonimna mama je na Fejsbuks tranici „Canberra Mums“ objavila sliku roze poruke, kojom je jedna dobra duša obavestila ovu mamu da je kazna za parking – plaćena!

„Ćao. Videla sam da na kolima imaš kaznu za prakiranje. Sigurna sam da je to što prolaziš u bolnici dovoljno teško, pa sam je platila umesto tebe. Nadam se da će se stvari popraviti“, napisala je žena koja se potpisala kao Laura.

Foto: Facebook/Canberra Mums

Foto: Facebook/Canberra Mums

Ovu mamu, koja je sa svojim sinom starim devet nedelja provela par dana u bolnici, toliko se oduševila porukom da se nada da će dobra Laura videti njenu objavu i zahvalnicu.

„Nakon vremena provedenog u bolnici, kazna je bila poslednja stvar koja mi je trebala.. Nadam se da će Laura da vidi ovo i da će znati koliko mi znači njena podrška. Hvala ti puno“, napisala je mama.




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije