28.07.2015 Zanimljivosti

Bizaran trend potresao javnost: Doktori pravili selfije pored žena dok su se porađale!

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

Na internetu se pojavio novi bizaran trend koji je potresao javnosti, gde lekari bez imalo srama, postavljaju fotografije na Instagram sa haštagom #deliveryroom, uslikane u porođajnoj sali kraj porodilja.

1st episiotomy and episiorrhaphy =) #tbt #clerkship #juniorinternship #obstetrics #deliveryroom #ospitalngmaynila

A photo posted by Marco Teodoro F. Puache, M.D. (docmarcoteodoro) on

Iako im je ukazano poverenje prvenstveno kao humanim osobama pa tek onda lekarima koji obavljaju svoju dužnost, oni su ipak bili smeli i ovo poverenje prokockali. Evo i kako…

#me #medicine #obstetrics #deliveryroom #guardia #expulsivo #nuncamepuseelkit #porculpadeluisana luisanaloyo A photo posted by WilliamsLeandro (leadruwil) on

Naime, doktor sa korisničkim imenom „Daniel Sanchez“, dobio je gomilu kritika na ovo degutantno ponašanje, koje nažalost ne može da opravda titulu najhumanijeg posla koji obavlja – pomaže svetu da bude bogatiji.

Protiv doktora Sančeza, podnesen je disciplinksi postupak u bolnici u kojoj je zaposlen te je na sve ovo imao imao da izjavi da on nije kriv za sporne fotografije na kojoj stoji kraj nage žene dok je porađa.

Push mommy, push #deliveryroom #obgynerotation #last36hoursduty A photo posted by James Sta. Maria (_jamesstamaria) on

Takođe, Danijel je u svoju odbranu rekao da nije pokazao nepoštovanje prema ženi jer se na fotografijama ne vide genitalije ni lice porodilje. Nije poznato da li je žena dozvolila da je doktor slika tokom porođaja ali, ovo svakako nije prva fotografija sa haštagom #deliveryroom.




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije