17.08.2015 Zanimljivosti

Dečak heroj: Spasao život čoveku samo jednim pitanjem

Upoznajte dečaka koji je uspeo da spreči jednog očajnog čoveka da skoči sa mosta, a koji danas, zahvaljujući ovom hrabrom mladiću, očekuje bebu.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Jedan hrabri mladić je bio na putu ka prodavnici kada je video čoveka kako stoji na ivici mosta. Uspeo je da ga spreči da izvrši samoubistvo jednostavnim pitanjem „Da li si OK?“ Džejmijeva herojska priča je podeljena na Fejsbuk stranici „Ljudi Dablina“, gde je lajkovana i šerovana više od 40.000 puta.

Evo šta je ovaj hrabri dečak izjavio za lokalne novine:

„Krenuo sam u prodavnicu kada vam video čoveka od 30-ak godina kako sedi na ivici mosta. Zastao sam i pitao ga da li je OK, a znao sam iz njegovog pogleda da nije. Nije ništa rekao, ali sam video kako mu kreću suze.

Stojao sam pored njega neko vreme a onda sam mu prišao i seo na stepenice, i na kraju je i on to isto uradio. Sedeli smo pored puta i pričali 45 minuta, o tome šta mu se dešava i zašto se tako osećao.

Nisam mogao tamo da ga ostavim samog, ali morao sam da idem, pa sam hteo da pozovem hitnu pomoć. Rekao sam mu da će mu oni pomoći da se oseća bolje. Rekao je da će biti u redu i da samo malo želi da prošeta.

Zamolio sam ga da mi dozvoli da pozovem pomoć jer neću moći da spavam znajući da on šeta naokolo.

On je klimnuo glavom i ja sam ih pozvao. Hitna pomoć je došla brzo i odvezli su ga u bolnicu.“

Pomenuti čovek danas se dobro oseća, a trenutno očekuje bebu sa svojom suprugom.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije