30.07.2015 Zanimljivosti

Dečji horoskop: Mesec avgust u znaku Lava

Ovo su deca koja umeju da se „izbore za svoje mesto pod Suncem“ ili „pred publikom“. Mali Lavovi su energični u sprovođenju svojih namera i zahtevaju „poseban tretman“.

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

Često ostavljaju utisak da su vrlo neskromni i zahtevni, pri tome vam jasno daju do znanja kako su njihove potrebe „iznad prosečnih merila“ i da im nije lako ugoditi.

Najbolji način da ih motivišete za određeni cilj jeste princip nagrađivanja, međutim morate biti i vrlo mudri jer se oni „lako“ prepuštaju lagodnim podsticajima i zadovoljstvu. Obožavaju da ih hvalite, ali nikako i da ih prekoravate naročito, da to ne činite pred drugima. Skloni su samoljublju, ali takođe imaju i potrebu da plemenito pomažu drugima.

Znakom Lava vlada Sunce koje je simbol moći, uspeha, sreće, optimizma, energije, novca, zdravlja… Kao što je Sunce centar našeg Sunčevog sistema oko kojeg se okreću planete, tako i mali Lavovi još od samog rođenja žele da budu u centru pažnje, pa će se još u porodilištu primetiti njihova snaga i krepkost, jer će se i njihov plač čuti najjače.




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije