17.12.2014 Zanimljivosti

Dizni se izvinio roditeljima zbog „Zaleđenog kraljevstva“

Tvorac animiranog filma „Zaleđeno kraljevstvo“, koji je osvojio srca dece širom sveta izvinio se roditeljima zbog „trovanja“ dece pesmom iz ovog crtaća.

zaledjeno kraljevstvo

Iako su i roditelji širom sveta bili oduševljeni „Zaleđenim kraljevstvom“, entuzijazam u vezi sa pričom u kojoj Ana spasava svoju sestru Elsu čije su ledene magične moći kraljevstvo pretvorile u večni sneg i led, vrlo brzo je splasnuo.

Razlog tome je sigurno i činjenica da je saundtrek iz ovog filma jedna od najslušanijih pesama u 2014. godini, a pesma „Let it go“ (Sad je kraj) na YouTubeu pregledana skoro 400 miliona puta.

Svesna da su roditelji bili „prisiljeni“ da slušaju tu pesmu rediteljka Dženifer Li uputila je izvinjenje roditeljima jer je toliko „zaludila“ klince.

Svedok uspešnosti ovog animiranog crtanog filma je i činjenica da je upravo Elsa bilo najpopularnije ime za devojčice u Americi tokom 2014. godine.

Osim toga, „Zaleđeno kraljevstvo“ je prvi animirani film koji je dobio Oskara za najbolji animirani film, a „Sad je kraj“ za najoriginalniju pesmu.

Autor: Life Content, M.K.




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije