22.04.2016 Zanimljivosti

Fotografija jedne mame rasplakala svet

Nakon što je više puta bezuspešno pokušala da uteši svoju bolesnu ćerku, Keli Banister je odlučila da posluša svoj majčinski instikt. Njen potez raznežio je javnost širom sveta…

Nakon što su njena dva sina dobila grip, mlađa ćerka Keli Banister se takođe razbolela. Jednogodišnja devojčica je puno plakala, a kako bi je smirila, Keli je stavila u kadu, nadajući se da će topla voda da joj pomogne.

Moj majčinski instikt mi je govorio da treba obe da budemo ispod tuša. Uz pomoć kontakta sa toplom vodom i zvuka tuša, ona se smirila za nekoliko minuta„, napisala je Keli na Fejsbuku.

Dok je Keli bila sa ćerkom u kadi, njen sin Tadž napravio je nekoliko fotografija mame kaja umiruje njegovu sestru. Keli nije primetila da je Tadž fotografisao, a tek kasnije toga dana, saznala je da one postoje.

Kada sam videla fotografiju potpuno sam se setila kako sam se osećala u tom trenutku. To je bio trenutak iscrpljenosti, ali i bezuslovne ljubavi između majke i deteta.

Keli je objavila fotografiju na Fejsbuku i napisala iskrenu poruku o tome kako je briga o bolesnom detetu najgori deo majčinstva.

Niko i ništa ne može na to da vas pripremi. Dali biste svaki deo svog celog bića da se vaše dete oseća bolje. Svaki plač i svaka suza slama vaše srce i jedina želja koju imate jeste da se vi nalazite u tom stanju umesto vašeg deteta„, ističe Keli.

Iako se osetila mentalno i fizički iscrpljeno u tom trenutku, Keli je bila srećna što je njen sin zabeležio najemotivniji trenutak u njenom majčinstvu.




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije