21.10.2014 Zanimljivosti

Frikom predstavio Nindža Kornjača sladoled za mališane

Mališani i njihovi roditelji imali su priliku da uživaju u bogatom programu na Frikomovom štandu u okviru XIV Dečijeg sajma, koji se održao ovog vikenda, od 17 do 19. oktobra. Tom prilikom prisutni su mogli da probaju novu Frikomovu poslasticu, sladoled Nindža Kornjače.

frikom - Deciji sajam

Kao i svake godine Frikom je za sve prisutne pripremio predstavu iznenađenja. Ove godine mališani su imali priliku da na bini vide Bodu Ninkovića i Nindža Kornjače.

Dečije radionice, slikanje sa maskotom Nindža Kornjača, oslikavanje lica, kao i igranje igrica sa crtanim junacima bile su deo programa koji je Frikom pripremio za decu. U pauzama igre i druženja, mališani su imali priliku da uživaju u novoj ledenoj poslastici sa likom njihovih omiljenih crtanih junaka, sladoledu Nindža Kornjače, ukusa vanile i čokolade.

Avantura se ne završava tu. Uz sladoled svako dobija poklon magnet, tetovažu ili privezak za ključeve, a na pozadini poklona kod sa kojim može da odigra online igricu Nindža kornjače na www.frikom.com.

Frikom najboljim igračima u ovoj igrici, svake nedelje deli igračke sa likom Nindža Kornjača, najboljim mesečnim igračima smart telefon LG, a posebnu nagradu – Sony Playstation, najboljem igraču dodeliće na kraju godine.




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije