05.08.2016 Zanimljivosti

Gest ove male devojčice će vas oduševiti… a možda i rasplakati!

Obučena u roze haljinicu preslatka Beksli nedavno je ugostila svog anđela-čuvara kako bi mu zahvalila što joj je prošle godine spasao život kada je slučajno progutala novčić.

Dvogodišnja Beksli Norvel iz Teksasa imala je jednog sasvim posebnog gosta na svojoj čajanki koju je organizovala prošlog meseca. Ali, to nije bila obična čajanka, već proslava posebne veze koju ima sa policajcem Patrikom Rejom.

Naime, 26. jula prošle godine Rej je bio na pauzi za ručak kada je dobio hitan poziv od porodice Norvel čija se ćerka davila. Shvativiši da je blizu mesta s kojeg je poziv stigao, Rej je momentalno ostavio svoj ručak i požurio da stigne.

Pročitajte i… Pogledajte šta je uradio policajac kada je zaustavio trudnicu u vozilu

Većina ljudi kaže da dok čekate nekog ili nešto važno, minuti se čine kao večnost. Na sreću, za nas nije bilo tako. Rej je stigao neverovatnom brzinom”, ispričala je za Today.com Bekslina mama Tami dodavši da nije uopšte znala šta se dešava sa njenom tada dvogodišnjom ćerkom.

“Samo je poplavela i nije mogla da diše. Momentalno sam pozvala broj za hitne slučajeve, a Rej je bio najbliži.” Ispostavilo se da je Beksli progutala novčić, a zahvaljujući Reju sve se dobro završilo.

„Bio je to najlepši zvuk koji sam ikada čuo u životu. Zvuk kada je ponovo počela da diše”, izjavio je hrabri Rej prisećajući se tog dramatičnog trenutka. „Mi smo drugari. Voleo bih da vidim kako se udaje. Kako stvara porodicu. Mogla je tog dana da izgubi život, a ja sam imao sreće da budem tu kada je trebalo„, dodao je Rej koji je i sam tata.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije