11.08.2015 Zanimljivosti

Harizma vašeg deteta prema horoskopskom znaku

U nastavku saznajte kakva je harizma vašeg deteta prema horoskopskom znaku.

Foto: Pixabay/Free Images

Foto: Pixabay/Free Images

Ovan
Ovo je dete puno energije i znatiželje. Vašem detetu će svakako dobro doći vanškolske aktivnosti, a sport je najbolji izbor jer je izrazito takmičarskog duha. Želi probati nešto novo, a ima dovoljno hrabrosti da to i učini. Važno je da detetu date osećaj nezavisnosti jer mu je to potrebno. Reč uspori ovom detetu ne igra veliku ulogu, pa ćete se morati naviknuti na ubrzani tempo.

Bik
Ovo dete je smireno i nigdje mu se ne žuri. Kada detetu postavljate pravila, ono će ih prihvatiti samo uz praktična objašenjenja. Ovom detetu je potrebna pažnja i porodični je tip osobe. Vaše dete će postati gurman pa se nemojte iznenaditi njegovom učešću u kuvarskim aktivnostima. Ova deca su tvrdoglava, ali i uporna i strpljiva, što će ih jednog dana učiniti odličnim studentima.

Blizanci
Ovo je dete puno energije i jednako dobro radi više stvari istovremeno. Često će vas iznenaditi neobičnim postupcima. Najbolje će funkcionisati ako će biti uključeno u vanškolske aktivnosti. Zabavljač je i ima odličan smirao za humor. Njegov bistar um zahteva izazove i stimulaciju. Voli razgovarati, šaliti se i učestvovati u sportu, a sve što želi učiniti to želi odmah pa ćete morati da budete izuzetno strpljivi.

Rak
On je sramežljiv i osetljiv. Radije bi se igrao u svojoj sobi nego u dečjem parku. Ovo dete je jako emocionalno, lako se uznemiri i rasplače. Mirno porodično okruženje je nešto za čime žudi. Ovo dete voli pomagati, dobro će se brinuti o mlađoj braći i sestrama. Ima izvrsno pamćenje pa će mu školske aktivnosti biti lagane. Često menja raspoloženja, može povremeno biti lenjo, ali to ne traje dugo.

Lav
Ovo dete voli da bude u centru pažnje, izuzetno je kreativno, domišljato i voli da učestvuje u vanškolskim aktivnostima. Njegova najdragocenija osobina je nepresušni optimizam. Ne voli kritiku, ponosan je i voli da bude glavni u društvu. Krije puno potencijala, ali roditelji ga moraju na vreme usmeriti kako bi taj potencijal došao do izražaja u školi.

Devica
Devica je perfekcionista i ne želi se susretati sa neuspehom, stoga je na vama da dete od malih nogu pripremite na to da će neuspeha uvek biti i da se sa time treba zna da se nosi. Ovo dete ima najbolje namere, ali se često protumače pogrešno. Uredno je zbog čega će uvek održavati svoju sobu čistom, a nemojte se začuditi ako krene čistiti i po ostatku kuće.

Vaga
Ovo je rođeni diplomata, ljubitelj mira i želi da se svi slažu sa svima. Sa ovim detetom je teško raspravljati jer uvek daje, priznali ili ne, dobre argumente. Kooperativno je, voli društvo i skladne odnose. Ljubitelj je individualnih sportova (tenis, plivanje), a škola mu nikada neće predstavljati problem. Ipak, ova deca često nisu sigurna u to šta žele pa ste vi tu da ih usmerite na ono što je najbolje za njih.

Škorpija
Ovo dete je impulsivno, zbog čega ga mnogi vršnjaci neće razumeti i prihvatiti. Znatiželjno je i motivisano za učenje. Ponekad će biti teško odgonetnuti šta vaše dete misli i oseća. Može biti poprilično ljubomorno i posesivno te će se teže nose sa postavljenim pravilima. Ipak, ovo dete je bistrog uma, metodičkog i praktičnog razmišljanja te inovativno. Podstaknite dete na vanškolske aktivnosti i od malih nogu ga socijalizujte kako bi se naviklo na pravila ponašanja u društvu.

Strelac
Strelac je večno dete u duši. Zaigran je, veseo i znatiželjan. Vašem detetu treba prostor koji će imati samo za sebe jer je sloboda nešto bez čega ne može. Ova deca vole da putuju i istražuju. Energija i entuzijazam ga čine prirodnim talentom za sport. Pozitivno je i svakoga tretira jednako, odnosno po zasluzi. Traži istinu i pravdu roditelja, braće i sestara, i u školi od vršnjaka. Pričljiv je i društveno. Ima odličan smisao za humor i nesvesno privlači nevolje i probleme.

Jarac
Ovo dete će od malih nogu izgledati i ponašati se kao odrasla osoba. Tačno zna šta želi i za to razvija plan, što ga čini prirodnim preduzetnikom. Oprezan je i odgovoran, a verovatnoća da će početi da rade nešto da nije siguran u uspeh je jako mala. Društven je i pravedan. Ovo je ozbiljno dete sa ozbiljnim i visokim očekivanjima.

Vodolija
Šarmantni su, nezavisni i slobodnog duha. Kreativni su i inovativni. Biće odlični đaci, čak i onda kada će se njihove školske navike i učenje činiti čudnima. Vole društvo i društvo voli njih. Odličan smisao za humor će mu pomoći u mnogim nezavidnim situacijama. Ovo dete će teško prihvatati pravila, naročito ako nemaju logično i prihvatljivo objašnjenje pa ćete sa disciplinom morati započeti vrlo rano.

Ribe
Sanjari su i žive u nekom svom svetu. Avanturističkog su duha i često imaju imaginarne prijatelje. Oni su kreativni i vole da stvaraju. Vrlo su emocionalni i empatični. Malo su stidljivi, ali odani i verni prijatelji. Važno je dase dete od malih nogu socijalizuje jer zbog sklonosti sanjarenju i povlačenju u lični svet može postati žrtva nasilja među decom.




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije