30.09.2015 Zanimljivosti

Jednim potezom spasao bebi život: Upoznajte policajca koga je svet proglasio herojem!

Poslednjih dana na društvenim mrežama glavna tema je policajac Donald Veneable iz savezne američke države Nju Meksiko. Pogledajte zašto ceo svet bruji o ovom hrabrom čoveku…

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

To se dogodila vrlo brzo nakon što je njegova policijska stanica na svom Fejsbuk profilu objavila fotografiju njegovog herojstva.

Policajac Donald Veneable je u četvrtak na poziv uplašenih roditelja dojurio kako bi pomogao malenoj bebi koja je imala problem sa disanjem, te je počela da se guši.

Potpuno smireno i vrlo brzo, Donalde je jednim potezom uspešno pomogao bebi.

“Naš kolega je učionio ono čemu smo ga učili – spasao je dete”, rekao je njegov nadređeni, gospodin Džejmi Rejs i dodao da se Donald, na sreću, našao na pravom mestu u pravo vreme.

Džejmi takođe smatra da bi bilo koji drugi policajac učinio isto, kao i da je to njihova dužnost – “da štite i pomažu ljudima u nevolji”.

KUDOS CORNER!!Officer Donald Venable was at a domestic earlier this morning. While on the domestic call another…

Posted by Sunland Park Police Department on четвртак 24. септембар 2015.

Fotografija na kojoj ovaj heroj drži bebu, a koju je uslikao njegov kolega, podeljena je više hiljada puta, a isto tako je izazvala i lavinu pozitivnih komentara, od kojih je jedan privukao posebnu pažnju.

“Ne mogu rečima opisati koliko sam ponosna na svog sina. I on ima malo dete i sigurna sam da je u trenutku spašavanja mislio na njega. Sjajan posao, volim te svim srcem”, napisala je Karen Venable, majka ovog heroja.




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije