19.11.2013 Zanimljivosti

Likovni konkurs: Željica ti ispunjava želju

Verovatno se svi roditelji pitaju šta njihovi mališani žele, o čemu maštaju i sanjaju? Najmlađi član slatke Štark porodice – zvezdica Željica, poznata je po tome što ispunjava najlepše želje mališana.

Zeljica ti ispunjava zelju

Želeći da podstaknu dečju kreativnost i otkriju njihovu najlepšu želju, Najlepše željice, pokrenule su likovni konkurs za sve mališane u kome ih čekaju vredne nagrade.

Pravila učešća u konkursu su jednostavna. Deca svoju najlepšu želju treba prvo da zamisle, a zatim pretoče u kreativni crtež. Crtež uz tri bilo koja omota čokoladice “Najlepše željice” i podacima o mališanu treba poslati do 1.decembra na adresu:

SOKO ŠTARK d.o.o. Beograd
ZA KONKURS “ŽELJICA TI ISPUNJAVA ŽELJU”
Kumodraška 249
11010 Beograd

Motivišite vaše mališane da nacrtaju ono o čemu već dugo maštaju i zabave se uz neki od svojih omiljenih ukusa, a Željica će se potruditi da se možda baš njegova\njena najlepša željica ispuni!

Najlepše željice su prva dečja čokolada iz Štarka, napravljena od najfinijih sastojaka, sa posebno visokim sadržajem mleka i kalcijuma i obogaćene zabavnim i nesvakidašnjim ukusima pucketavca, šarenih bombona, mlečnog krema i vanile.

Više informacija o konkursu saznajte na www.stark.rs ili zvaničnoj facebook stranici Najlepše Želje.




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije