07.10.2015 Zanimljivosti

Najteža odluka mame šestoro dece: Ovako je izgledalo „putovanje“ naših malih trojki

Perl, Henri i Rufus Danstan danas su preslatke, zdrave i voljene bebe, ali njihov dolazak na svet bio je neizvestan… Pročitajte ovu neverovatnu priču i pogledajte prelepe fotografije…

Nakon što su pre nekoliko meseci saznali da očekuju trojke, Kloe Danstan i njen suprug Roan bili su suočeni sa do tada najtežom odlukom koju su morali da donesu u kratkom roku.

Naime, Kloe je imala dva izbora pred sobom – da nastavi da održava trudnoću i izgubi devojčicu, koju je toliko želela ili da se porodi u 28. nedelji i dovede u opasnost život sve tri bebe.

Completely zonked out after a nice bath.

A photo posted by chloeandbeans on

Uprkos ozbiljnosti situacije, porodica se nadala najboljem ishodu. Znali su da su bebe već dovoljno razvijene i da postoje šanse da prežive operaciju.

Na sreću ispostavilo se da je njihova odluka bila ispravna. Kloe se porodila trećeg jula, a iako su bebe bile teške jedva 700 grama i bila im je neophodna transfuzija krvi, Rufus, Henri i Perl su ipak preživeli i ubrzo su bili spremni da budu otpušteni kući, iako je devojčica morala da ostane malo duže od svoje braće.

Yes Felix, you’re still my baby too.

A photo posted by chloeandbeans on

“Osećala sam grižu savesti zbog svoje odluke. Dečaci su se razvijali najnormalnije u stomaku, ali nikad ne bih prežalila da smo izgubili Perl, koja bi zbog nedostatka kiseonika sigurno umrla da se nisam porodila”, kaže ova dvadesetdvogodišnja mama koja je već pre trojki na svet donela trojicu dečaka.

Porodica Danstan iz Australije danas ne može da bude srećnija. Kloe i Roan ponosni su roditelji čak šestoro mališana, a njihovi stariji sinovi dobili su najlepši poklon. Ipak, malena Perl je mezimica u porodici, ali i prava mala srećnica, s obzirom da ima čak petoricu braće.




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije