13.03.2015 Zanimljivosti

Nesvakidašnja porodica: Tri generacije muškaraca rođeni na isti datum

1 - 2

U porodici Dugal dešavaju se neverovatne stvari. Već tri generacije na isti datum rađaju se muška deca. Tako otac, sin i unuk slave rođendan 27. februara.

2 - 2

„Ja sam Mark Dugal i rođen sam 27. februara 1958.“, kaže deda a njegov sin Trevor dodaje: „Ja sam Trevor Dugal i rođen sam 27. februara 1985.“

3 - 2

Trevorov sin Maksvel, takođe je rođen 27. februara samo 2014. godine.

„Nema boljeg vremena da se oseti zajedništvo od proslave rođendana. Otkad znam za sebe slavim svaki rođendan: pita sa sladoledom i moj tata. Uvek je bilo zabavno“, seća se Trevor.

4 - 2

Ovo je prvi put da sva trojica slave rođendan zajedno jer je malom Maksu tek prvi rođendan.

„Kada ste otac, zabavno je videti decu kako odrastaju, a kada oni postanu očevi, to je još bolje. Videti šta rade za svoju decu, kako ih tretiraju, koliko ih vole, to je neprocenjivo“, ističe deda Mark.

5 - 2

Ali kako se sve to dogodilo? Porodica Dugal kaže da ništa nije planirano.

„Nismo to očekivali. To je bilo sasvim obično jutro, supruga me ispratila na posao i otišao sam. Usred predavanja sam dobio telefonski poziv, i kada je rekla da beba dolazi, otišli smo u bolnicu“, priča Trevor.

Šanse za to su toliko male da ne postoji zvanična statistika.

„Tražili smo na internetu i pronašli da su šanse jedan u više miliona. Svi smo druga deca po redu, svi smo rođeni u ovoj zoni, i sve je slučajno, nismo to hteli namerno postići, samo smo rođeni na isti dan“, zaključuje Trevor.

Izvor: N1
Foto: PrintScreen CNN




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije