28.04.2014 Zanimljivosti

Održan prvi Bazar mama preduzetnica

Prvi Bazar mama preduzetnica u Srbiji, „Bazar Poslovna mama“ održan je juče u atrijumu Delta Cityja, u okviru koga su više od 20 mama predstavile svoje kompanije i prodavale ručno rađene proizvode.

Udruženje građana „Centar za mame“, u saradnji sa Delta Cityjem i uz podršku Balkan Štanda, organizovalo je Bazar sa ciljem da se promovišu mame preduzetnice, kao i da im se omogući bolje međusobno povezivanje i napredovanje, ali i da se osnaže i neke nove mame da preuzmu inicijativu i pokrenu sopstveni biznis.

10250078_646809612022894_6590186661409364043_n

Potrebna je velika hrabrost da se započne biznis, a žene, posebno mame, oduvek je krasila ta osobina. Bazar Poslovna mama slavi upravo tu hrabrost i povezuje i podržava preduzetnice u svim fazama njihovog poslovanja“, istakla je Jovana Ružičić, direktorka Udruženja građana „Centar za mame“ koje se zalaže za radna prava mama, organizuje besplatne treninge i radionice i promoviše zdrav i aktivan stil života.

Vizija Centra za mame je Srbija u kojoj mame nisu diskriminisane, gde je njihov značaj za zajednicu i društvo prepoznat i gde svaka mama ima mogućnost da ostvari svoj pun potencijal.

Pored prilike za upoznavanje preduzimljivih i izuzetnih mama na njihovom prvom Bazaru, ovaj Bazar je bio prvi korak ka sejanju semena za zajednicu mama preduzetnica koje mogu da se međusobno podržavaju i udružuju. Takođe, Bazar je bio odlična prilika za potencijalne preduzetnice da upoznaju one koje su već krenule u realizaciju svojih ideja.




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije