08.02.2015 Zanimljivosti

Ova trojka baš zna da uživa (VIDEO)

Kada je dečak Bo bio baš mali, njegovi roditelji su usvojili psa koga su nazvali Teo. Čim je Teo stigao u svoj novi dom sa troje dece, odlučio je da će mu najmlađi Bo biti najbolji prijatelj do kraja života.

Bo i Teo sve rade zajedno, trče, igraju se, kupaju, a najviše vole da spavaju jedno uz drugo. Svakog popodneva su njih dvojica u toplom krevetu u najrazličitijim pozama. Mama Džesika je rekla da je na početku pokušavala da vaspita Tea da spava u svom krevetiću, ali bezuspešno. Svaki put, čim bi ona skrenula pogled na sekund, on bi uskočio u krevet pored svog najboljeg drugara, i zaspao.

Na kraju je Džesika ovo prihvatila, i sada njih dvojica baš uživaju. Fotografije ovog dvojca su obišle svet i zagrejale milione srca.

Nedavno je porodica postala bogatija za još jednog člana, malenu kćerku Evanđelinu. Sudeći po fotografijama koje Džesika svakog dana objavljuje na društvenoj mreži Instagram, maleni spavači su dobili pojačanje! Sada im se Evi pridružila i svo troje uživaju u popodnevnim dremkama.

Pogledajte koliku su lepi:




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije