22.01.2016 Zanimljivosti

Ovako izgleda telo 24 sata nakon porođaja

Mama Erika Endrjuz izazvala je lavinu pozitivnih komentara kada je samo 24 sata nakon što je na svet donela bebu objavila fotografiju uz koju je napisala inspirativnu poruku…

„This is what 24 hours postpartum looks like. Baby in sling. Skin to skin. Adult diapers. And a rosy glow. My body feels…

Posted by Sakura Bloom on уторак 19. јануар 2016.

Mama Erika Endrjus nije čekala dugo da sa svojom bebom napravi prvu fotografiju. Selfi je nastao samo 24 sata nakon porođaja, a neverovatan prizor prati posebna mamina poruka koja je pokrenula lavinu komentara.

„Ovako telo izgleda 24 sata posle porođaja. Beba u marami. Koža do kože. Pelene za odrasle. I ružičasti sjaj. Osećam se kao da sam vodila maraton, a moje srce je širom otvoreno nakon jučerašnjeg putovanja. Porođaj je za nas kao za zemlju zemljotres, i ja i dalje osećam posledice tog potresa“, poručila je Erika.

Fotografiju je poslala poslala Sakuri Blum, koja se bavi proizvodnjom marama za bebe, a potom je ona osvanula na Fejsbuku. Kako je ova mama dodala, rođenje bebe ne menja mamu samo fizički, već i emotivno. Posle dolaska bebe majke se nalaze između sreće, zahvalnosti, melanholije i tuge.

Pročitajte i… One su hrabre: Ponosne na strije, celulit i smežuranu kožu!

„Pre 23 sata u meni je bio još jedan život, a pre 24 sata taj život je prošao kroz mene, kroz moje ruke koje su ga toliko čekale. Praznina u mom stomaku donosi tešak osećaj, sudar sa relanošću, ali evo malog života koji plače, i koji želi da bude na mojim grudima, i ja se opet osećam celom“, istakla je.

Post je završila rečima kojima ga je i započela: „Ovako telo izgleda 24 sata posle porođaja. Beba u marami. Koža do ko kože. Pelene za odrasle. I ružičasti sjaj.“

Post mame Erike Endrjus je dobio 78 hiljada lajkova i podeljen je 19 hiljada puta. Mnogi su joj zahvalni jer je podelila dragoceno iskustvo.

„Ja nikad nisam bila ovoliko hrabra“, „Da govorim o sebi i da pokažem svoje postporođajno telo? Nikad. Osećala bih se glupo zbog toga, ali kad vidim tebe, shvatim koliko lepo izgledaš“, glase neki komentari.




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije