20.05.2015 Zanimljivosti

Pogledajte fotografije nerazdvojnih sestara čija ljubav nema granice!

Jedna je bele, druga crne puti. Jedna je biološka ćerka, druga je usvojena. Ništa od toga nije bitno da bi se među njima stvorila beskrajna ljubav i prijateljstvo.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Ana Larson ima dve ćerke. Semeneš je iz Etiopije i nju je Ana usvojila, Hevn je njena biološka ćerka. Kada su imale tri i po i jednu i po godinu mama je počela da ih fotografiše zajedno. Iako nisu u krvnom srodstvu, nemaju istu boju kože devojčice itekako vole da provode vreme zajedno. One su nerazdvojne!, piše Demilked.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

„Ne čini nas boja kože drugačijima, niti nas razdvaja niti stvara distancu, to je uzrok nedostatka jedinstva. Kada odrastamo zajedno, naše sličnosti cvetaju!“, izjavila je Ana za Bored Pandu.

Kada je ih je, pre dve godine, gledala kako se zajedno igraju uočila je neverovatnu bliskost i sličnost među svojim ćerkama. Tada e počela da pravi serije fotografija.

„Svaka od njih je individua za sebe, ali njihova bliskost i to što provode mnogo vremena zajedno ih čini jako sličnima“.
Želju da usvoji dete dobila je nakon volontiranja u Haitiju. Tada se jako vezala za bebu koja je, na žalost, umrla zbog zdravstvenih komplikacija.

Sada ona ima troje dece. Pored ovde dve predivne devojčice, Ana ima i sina.

Izvor: Prva TV




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije