17.05.2015 Zanimljivosti

Prvi humanitarni Sportski bazar u Beogradu za decu sa posebnim potrebama

Sa ciljem da se obezbede sredstva za Osnovnu Školu „Radivoj Popović“ u Zemunu, koju pohađaju deca sa posebnim potrebama, na severnom platou Kombank Arene, biće organizovan humanitarni Sportski bazar.

Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Prvi humanitarni Sportski bazar održaće se u dans sa početkom u 17 časova na severnom platou Kombank Arene, kako bi se obezbedila sredstva za Osnovnu Školu „Radivoj Popović“ u Zemunu, koju pohađaju deca sa posebnim potrebama.

Održavanje bazara podržao je Grad Beograd, a pored toga što će prostor Arene biti korišćen za akciju, Kombank Arena će se dodatno uključiti, tako da će zainteresovani na štandu Arene pored sportskih suvenira, moći da nađu i propusnice, majice, programe, postere i autograme sa nekih od najvećih svetskih turneja, koje su se održale u Kombank areni!

U Kombank Areni je održano blizu 400 događaja najrazličitijeg sadržaja – koncerti, porodična zabava, brojna sportska takmičenja, kao što su finale svetskog kupa u odbojci, utakmice KK Partizan i Crvena Zvezda u Evroligi, Davis i Fed Cup, Univerzijada, Evropska olimpijada mladih (EYOF), svetsko prvenstvo u karateu, evropska prvenstva u džudou, rukometu i stonom tenisu i dr, a posetioci bazara će imati priliku da svoje kolekcije i sećanja upotpune jedinstvenim suvenirima sa mnogih događaja!

Očekuje se prisustvo brojnih sportista i javnih ličnosti. Organizator „Sportskog bazara“ je Jovan Simić, mladić koji je prošle godine inicirao humanitarnu akciju za pomoć Nađi Novaković.

Izvor: Yumama




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije