19.08.2015 Zanimljivosti

Setili se da su zaboravili dete nakon 130 pređenih kilometara!

Ako ste mislili da se ovakve scene događaju samo u filmovima pogrešili ste, a ono što je tek bizarno jeste i mesto na kome su roditelji zaboravili svoju trogodišnju ćerku…

Foto: Pixabay/Free Images

Foto: Pixabay/Free Images

Bračni par iz Francuske krenuo je na letovanje sa svojom trogodišnjom ćerkom, a kako je put bio dug i naporan odlučili su da stanu na odmaralište uz auto-put i predahnu. Međutim, ono što se desilo nakon toga, šokiralo je celu državu.

Naime, oni su svoj put nastavili, ali bez svoje trogodišnje devojčice. Da stvar bude još gora, roditelji nisu ni primetili da njihova ćerka nije tu, iako su prešli čak 130 kilometara.

Devojčicu su pronašli turisti i o tome obavestili policiju. Roditelji su se setili da devojčica nije u autu tek kad su na radiju čuli da je pronađena devojčica, kao i da je na sigurnom.

„Devojčica je bila uplašena, a jedino što je mogla da kaže jeste to da ima brata i sestru, kao i da je sa porodicom pošla na letovanje“, rekao je jedan od turista koji je pozvao policiju.

Roditelji su u nedelju uveče bili saslušani u policiji, a još uvek se ne zna šta će se tačno dogoditi sa neodgovornim roditeljima.




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije