07.04.2015 Zanimljivosti

Slika koja je rasplakala svet: Ovo je za sina kojeg nikada nisi upoznao

fotka koja je rasplakala svet 2

Siera Šari je bila trudna osam meseci i jedva čekala porođaj kada je njen dečko Lejn Smit tragično nastradao. Jedan fotograf odlučio je da joj pomogne da njihovom detetu ostane divna uspomena na oca.

„Dan kada je poginuo mi je bio najgori u životu. Izgubila sam najboljeg prijatelja i oca svog deteta. Htela sam sliku porodice koja bi mogla sinu da pokaže da to što Lejn nije sa nama ne znači da ne pazi na nas“, rekla je Sijera. Zamolila je fotografa Kajlija Renea da preko Fotošopa ubaci Lejna u fotografiju nje i sina.

On kaže da je u početku bio nesiguran u svoju sposobnost da to dovoljno kvalitetno odradi ali se odlučio da pokuša.

„Čim sam videla sliku počela sam da plačem. Nikada nisam mislila da ću nas videti zajedno. Lejn i ja smo jedva čekali dete i kada sam bila u osmom mesecu otišli smo da posmatramo trku čamaca i navijamo za Lejnove rođake. Bilo mi je prevruće i krenula sam kući ne znajući da sam ga tada poslednji put videla. U dva ujutru su mi javili da se desila nesreća i da Lejna vode u bolnicu. Probudila sam majku a nisam ni pomislila da bi bilo nešto životno ozbiljno u pitanju. Tek su nam u bolnici prišli i izdvojili nas u sobicu u kojoj su rekli da za njega više nema nade. Zahvaljujući Kajli ja sada imam fotografiju svoje porodice i želim da je Tao tako pamti“, napisala je Siera na Fejsbuku i zahvalila se na podršci koja joj stiže iz celog sveta.

Fotografija je podeljena skoro 30.000 puta i ima preko 200.000 lajkova.

Izvor: 24sata
Foto: Facebook/Kayli Rene’ Photography




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije