23.01.2016 Zanimljivosti

Slike koje su oduševile svet: Prevremeno rođeni blizanci ne žele da se razdvoje

Slike prevremeno rođenih blizanaca koji se čvrsto drže za ručice obišle su planetu i ganule srca ljudi širom sveta…

Na internetu, pojavile su se dirljive fotografije koje je objavila Antija Džekson Rašford, ponosna mama male Kristijane i Kristijana koji su na svet došli 4. januara, gotovo 11 nedelja pre termina.

Naime, na njemu maleni Kristijan i njegova sestrica Kristijana drže jedno drugo za ručice dok ih otac uspavljuje na grudima u jednoj australijskoj bolnici.

Both my angels holding hands again as if they were born to! Amazing sight!

Posted by Anthea Jackson-Rushford on субота 16. јануар 2016.

S obzirom da se bati i seki izgleda žurilo da što pre dođu na svet, mališani su bili teški jedva jedan kilogram, pa doktori nisu mogli da daju preciznu prognozu za njihov dalji život. Na sreću, oni svakog dana sve više napreduju i zajedničkim snagama bore se za život, čvrsto se držeći za ručice. Kristina i Kristijan još uvek dišu uz pomoć aparata, ali ni u jednom trenutku ne ispuštaju jedan drugog iz ruku.

Mama Antija i tata Džekson ovim video snimcima želeli su da ohrabre i druge roditelje koji su pre vremena dobili decu. Na njihovim video snimcima i fotografijama maleni Kristijan i Kristijana su uvek prigrljeni uz njih, pa tako ovi roditelji iz australijske države Viktorije žele da ukažu na tzv. “Kengur efekat” koji je, kako ističu, od izuzetnog značaja za razvoj dece.




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije