11.10.2014 Zanimljivosti

Šta sve mogu „slatka“ deca

Uloga majke nije uvek laka, ali je uvek zabavna. Pročitajte, šta su sve ove mame čule od svoje dece, nasmejaćete se do suza!

slatka deca

„Moje trogodišnje dete je vikalo: ‘Treba mi hladno pivo’, usred restorana“, rekla je jedna od mama za šou „Pump & Dump“ koji vodi Šejna Fer u Denveru.

„Ćerka me pitala zašto mi grudi tako vise“, požalila se druga mama.

Lepo je kada klinci vole životinje, ali jedna mama ispričala je kako je njen mališan, širom otvorenih usta, poljubio psa u zadnjicu.
Povezane vesti

Mama, zašto imaš brkove?

„Naš pas je povratio na tepih, moje dvogodišnje dete je to pojelo“, da, da, ima i takvih slučajeva.

Jedan nestašni mališan je popio pivo koje je našao u komšijinom dvorištu. Zato, drage komšije, pazite šta gde ostavljate!

Nakon što je kakio, jedan klinac je u šolju ubacio i mamine omiljene minđuše, a zatim pustio vodu.

Razgovor mame i njene ćerkice tekao je ovako: „Mama, da li si ti stara?“ Nakon mamine rečenice: „Ne baš, imam 36 godina, da li izgledam staro?“, usledio je iskren, ali ne baš prijatan odgovor: „Samo stomak i zadnjica ti izgledaju matoro“.

„Moj četvorogodišnji sin stavio je tanjir u sudoperu i ponosno rekao: ‘Mama, izgleda da imaš još sudova za pranje'“, žalila se jedna žena na ponašanje svog deteta.

Kada je nevaljala klinka tražila od svoje mame čokoladicu, i shvatila da nema izgleda da je dobije, dovitljivo se obratila mami: „Ako mi ne daš čokoladicu vrištaću, a komšije će misliti da me tučeš“.

Koliko god da ih učite da se lepo ponašaju, ponekad je dovoljno da samo na sekund skrenete pogled i dočekaće vas iznenađenje. Upravo to se dogodilo jednoj mami, čije se dete ukakilo u bazenu!.

Koje su „uvrnute“ stvari kojima su vas mališani iznenadili?

Izvor: Mondo




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije