30.04.2015 Zanimljivosti

Šta vam govore snovi o trudnoći?

Iako snove često zaboravljamo, žene često sanjaju da su trudne i taj san teško zaboravljaju. Žene postavljaju pitanje koje je stvarno značenje takvih snova. Danas vam donosimo odgovor na to pitanje.

ID-100111964

Pokušava li vam telo nešto reći? Priželjkujete li trudnoću? Imaju li snovi o trudnoći ikakve veze s trudnoćom u stvarnom životu? ovakvi snovi su verovatno samo metafora vaših skrivenih želja.

Na mnoga pitanja o snovima o trudnoći za Hufington post odgovorila je Ali Mid, stručnjak za analizu snova na Institutu u Los Ađelesu.

Snovi o trudnoći su zapravo snovi o kreativnosti. Žene trudnoćom doslovno stvaraju novi život uz pomoć svog tela, što je u snovima zapravo metafora za izražavanje kreativnosti i stvaranja novih ideja. Snovi o trudnoći često mogu ukazivati i na strah od odricanja ciljeva i želja.

Budući da je trudnoća univerzalna, san nije ograničen kulturološkim razlikama, pa se snovi o trudnoći neretko javljaju i kod muškaraca i simbol su plodnosti.

Često se pojavljuju i snovi u kojima sanjate da je neko od prijatelja ili porodice trudan, ali ne i u stvarnosti. Iako ponekad snovi mogu biti doslovni i zaista ukazivati na trudnoću, u većini slučajeva to ukazuje neke neizražene emocije između vas i osobe koju ste sanjali.

Izvor: Index.hr
Foto:




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije